HORECA: Τα λάθη της τελευταίας στιγμής και πώς να τα αποφύγετε!

Ο “μισός” επιχειρηματικός κόσμος της χώρας πρόκειται να επισκεφθεί ή να εκθέσει στη HORECA 2020, την μεγάλη διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης, που φέτος διεξάγεται 7-10 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan Expo.

Κι αν ως εκθέτες πιστεύετε ότι έχετε σχεδόν τα πάντα έτοιμα, αρκετές φορές στην πράξη αποδεικνύεται το αντίθετο. Λάθη ή παραλείψεις της τελευταίας στιγμής, μπορεί να σας κοστίσουν πελάτες και χρήματα. Παρακάτω συνοψίζουμε τα σημαντικότερα από αυτά, που έχουν σχέση με την ψηφιακή εκτύπωση, και για τα οποία η COPYEXPRESS μπορεί να σας δώσει άμεσες λύσεις!

 1. Στο πληροφοριακό υλικό σας υπάρχουν προϊόντα ή υπηρεσίες που δεν παρέχετε, ή στο οποίο δεν αναφέρονται ζωτικές πληροφορίες.
  Είτε επειδή το έντυπο υλικό του περιπτέρου σας είναι παλιό, είτε λόγω λανθασμένης εκτίμησης, το πληροφοριακό υλικό που θα διαθέσετε στους επισκέπτες του περιπτέρου σας, μπορεί να σας εκθέσει. Πριν την έκθεση, ελέγξτε το σαν να ήσασταν πελάτης που ενδιαφέρεται για προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρετε. Aν εντοπίσετε λάθη ή παραλείψεις, σπεύστε να τα διορθώσετε τυπώνοντας στην COPYEXPRESS επικαιροποιημένο υλικό.
 2. Τα επιχειρηματικά δώρα ή το συνοδευτικό υλικό δεν είναι smartphone-friendly.
  Έχετε τυπώσει QR codes πάνω στα αντικείμενα που θα δώσετε στους επισκέπτες; Μην ξεχνάτε ότι έχουμε 2020!
 3. Δεν έχετε τυπώσει αρκετές επαγγελματικές κάρτες.
  Οι προνοητικοί εκθέτες τυπώνουν ακόμα και διπλάσιες επαγγελματικές κάρτες από τον αριθμό των επισκεπτών που είχαν σε προηγούμενες εκθέσεις. Αν κάνετε σωστά τη δουλειά σας, δηλαδή αν το περίπτερό σας προσελκύει πολύ κόσμο, θα χρειαστείτε αρκετές παραπάνω! Καλέστε μας στο 2103606650 και ενημερωθείτε για τις προσφορές μας σε επαγγελματικές κάρτες!
 4. Το προσωπικό του περιπτέρου σας δεν είναι ντυμένο κατάλληλα.
  Η κοινή και φροντισμένη περιβολή είναι ένα στοιχείο που σίγουρα βοηθάει στο να σας ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές σας και το πλήθος. Στην COPYEXPRESS αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις λογοτύπων και σχεδίων σε ρούχα και ενδυματολογικό εξοπλισμό. Ακόμα κι αν το προσωπικό υποδοχής στο περίπτερό σας δεν φοράει στολές ή παρόμοια περιβολή, πρέπει να διαθέτει ένα ευδιάκριτο κοινό χαρακτηριστικό, που να παραπέμπει στην επιχείρησή σας, π.χ. ένα ταμπελάκι ή αξεσουάρ.
 5. Η εταιρεία εκτυπώσεων με την οποία συνεργάζεστε, δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε έκτακτες ανάγκες.
  Οι ανάγκες μιας μεγάλης έκθεσης όπως η HORECA, είναι ούτως ή άλλως αυξημένες. Αν όμως, όσο καλά προετοιμασμένοι κι αν είστε, προκύψουν απρόβλεπτες ανάγκες της τελευταίας στιγμής, όπως π.χ. αν χαθεί υλικό, αν μέρος του περιπτέρου σας υποστεί φθορά ή αν τα προϊόντα που παραλάβατε δεν σας ικανοποιούν, η COPYEXPRESS θα είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει το συντομότερο δυνατό, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες ζημίας σας.

Έχετε υπόψη τα παραπάνω tips για τη HORECA αλλά και για οποιαδήποτε έκθεση ή event όπου συμμετέχετε. Η COPYEXPRESS, πολύτιμος συνεργάτης επιχειρηματιών εντός και εκτός Ελλάδας, είναι πάντα δίπλα σας με την 20ετή εμπειρία της, ώστε να μην αφεθεί τίποτα στην τύχη!

Διαβάστε ακόμη: Πώς θα τραβήξετε την προσοχή σε εκθέσεις και συνέδρια

Spread the love