Κάλυψη Κτιρίων με Ψηφιακές Εκτυπώσεις

ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ DURST r 500 τελευταίας τεχνολογίας για κάλυψη κτιρίων !

Η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία στην κάλυψη κτιρίων με ψηφιακές εκτυπώσεις και διαθέτει 5 μέτρο εκτυπωτή DURST τελευταίας τεχνολογίας, γερανοφόρα οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό.

ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην κάλυψη των κτιρίων είναι pvc mesh – δίχτυ ή μουσαμάς σε απλά κτίρια ενώ σε γυάλινα κτίρια τοποθετούμε αυτοκόλλητα βινύλια one way vision επάνω στα τζάμια του κτιρίου.

ΚΑΛΥΨΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Η κάλυψη κτιρίων με ψηφιακή εκτύπωση είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προβολής του μηνύματος που θέλετε να προβάλετε, αφού προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα λόγω του μεγάλου μεγέθους της εκτύπωσης. Το μήνυμα που θέλετε να προβάλετε θα είναι ορατό από αρκετά μεγάλη απόσταση, η εργασία ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, το κόστος είναι σχετικά χαμηλό για μια τέτοια προβολή και η αντοχή των υλικών διαρκεί χρόνια.

Για να σας παράσχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, επικοινωνιστε μαζι μας τηλεφωνικά (210 5698900 ) ή με email στο info@copyexpress.gr

Διαφημιστικές Εκτυπώσεις

Είμαστε οι ειδικοί για την πολύπλοκη οργάνωση και διαχείριση των διαδικασιών παραγωγής διαφημιστικών υλικών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτυπώσεις Για Events

Η COPYEXPRESS γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς προσφέρει μοναδικές λύσεις στον τομέα της κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Επιγραφές

Η COPYEXPRESS ασχολείται τα τελευταία 15 χρόνια με την κατασκευή σήμανσης καταστημάτων και τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτυπώσεις Σε Δάπεδο

Φέρτε το μήνυμα στα πόδια του πελάτη σας! Μέσα στον διαφημιστικό θόρυβο, υπάρχουν γραφικά που προσελκύουν το βλέμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!
Spread the love