Ψηφιακή Εκτύπωση Σε Καμβά

Οι Ιδιότητες Του Καμβά

Οι Ιδιότητες Του Καμβά

Φωτογραφίες σε καμβά

Διακοσμήστε τον χώρο σας με τις πιο όμορφες φωτογραφίες σας εκτυπωμένες σε καμβά ζωγραφικής. Ο καμβάς ζωγραφικής διατίθεται σε διάφορες ποιότητες όπως βαμβακερός, λινός, συνθετικός, καθώς επίσης και σε υφές όπως λείος ή ανάγλυφος. Η εκτύπωση σε καμβά είναι ιδανική λύση για διακόσμηση ξενοδοχείων και καταστημάτων και φυσικά για εκθέσεις φωτογραφίας και αναπαραγωγή αντιγράφων έργων τέχνης.

Η ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά

Η ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά γίνεται σε πολύ υψηλή ανάλυση έως και 1440 dpi με μελάνια ανεξίτηλα και ανθεκτικά στον ήλιο. Η εγγύηση των χρωμάτων της εκτύπωσης σε εσωτερικό χώρο είναι πάνω από 30 χρόνια. Ο καμβάς αφού εκτυπωθεί, τελαρώνεται σε ειδικά ξύλινα τελάρα με σφήνες. Οι διαστάσεις του καμβά είναι έως και πέντε μέτρα ρολό. Επιλέξτε μια δική σας φωτογραφία ή επιλέξτε φωτογραφίες από το www.shutterstock.com και εμείς θα τις εκτυπώσουμε σε καμβά στη διάσταση που θέλετε.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά με τελάρο σε διάσταση 70 εκ. x 100 εκ. μόνο 45 € (οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ)

Γιατί να μας επιλέξετε;

Επιλέγοντας την COPYEXPRESS επιλέγετε πάντα την καλύτερη ποιότητα για τις εκτυπώσεις σας. Χρησιμοποιούμε τον καλύτερο καμβά της αγοράς (ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιούν οι ζωγράφοι σε αυθεντικά έργα τέχνης). Τα μελάνια είναι τεχνολογίας UV και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε γδαρσίματα. Έχετε εγγύηση για πάντα για το ξεθώριασμα των χρωμάτων, πιστότητα στο χρώμα της εικόνας και πολύ υψηλή ανάλυση εκτύπωσης (1080 dpi).  Άμεση παράδοση σε 2-3 ημέρες. Έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δωρεάν επεξεργασία της φωτογραφίας σας όπως κόκκινα μάτια, ρετούς κ.λ.π.

Δείτε ακόμη

Spread the love