Αντιηλιακές Μεμβράνες Οχημάτων

Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς από την ονομασία και μόνο του προϊόντος, οι αντιηλιακές μεμβράνες έχουν κατασκευαστεί με σκοπό την εξουδετέρωση της βλαβερής ηλιακής ακτινοβολίας και όχι μόνο.

  • Οι αντιηλιακές μεμβράνες συμβάλλουν και στην παθητική ασφάλεια. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση ατυχήματος, τα σπασμένα κρύσταλλα συγκρατούνται από τη μεμβράνη και έτσι αποφεύγονται μικροί ή πιο σοβαροί τραυματισμοί.
  • Ενισχύεται η αντικλεπτική προστασία του αυτοκινήτου σας. Αρχικά ο εκάστοτε κλέφτης δεν έχει καλή ορατότητα στο εσωτερικό, ενώ ακόμα και αν σπάσει τα τζάμια, θα βρει μπροστά του τη μεμβράνη, για την οποία θα χρειαστεί χρόνο ώστε να την κόψει.
  • Οι σύχρονες αντιηλιακές μεμβράνες είναι κατασκευασμένες με νανοκεραμική τεχνολογία και ο στόχος τους, εκτός της αντιμετώπισης της ακτινοβολίας, είναι και η μείωση της θερμοκρασίας στον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου.
  • Αν η αντιηλιακή μεμβράνη είναι καλής ποιότητας, τότε οι πιθανότητες για απόλυτη προστασία του σαλονιού του αυτοκινήτου αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό.
Μεμβράνες Κτιρίων

Οι αντιηλιακές µεµβράνες έχουν τεράστια ποικιλία: µεµβράνη διάφανη, µέχρι που µοιάζει σαν καθρέφτης.

Αντιηλιακές Μεμβράνες Κτιρίων

Διακοσμητικές Μεμβράνες

Με τις μεμβράνες διακόσμησης σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξετε την εμφάνιση των χώρων σας.

Διακοσμητικές Μεμβράνες

Μεμβράνες Αμμοβολής

Στην COPYEXPRESS η μεμβράνη αμμοβολής μεταμορφώνει το απλό τζάμι, σε τζάμι αμμοβολής.

Μεμβράνες Αμμοβολής

Μεμβράνες Καθρέπτη

Οι μεμβράνες καθρέπτη είναι μεμβράνες με έντονη αντανακλαστικότητα, γεγονός που τις καθιστά πολύ αποτελεσματικές.

Μεμβράνες Καθρέπτη

Spread the love