Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Η Εταιρία μας

Η εταιρεία COPYEXPRESS διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης επαγγελματικών χώρων. Με την τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης αλλά και με τη χρήση νέων πρωτοποριακών υλικών, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα στον σύγχρονο διακοσμητή και αρχιτέκτονα να πραγματοποιήσει στην πράξη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμεί. Πρόσφατα η εταιρεία μας εγκατέστησε το νέο εκτυπωτικό μηχάνημα VUTEK QS 3200 με την τεχνολογία UV εκτύπωσης σε εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά. Με τον παραπάνω εξοπλισμό και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστήματα εκτύπωσης που διαθέτει η εταιρεία, έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει οποιοδήποτε αρχείο σε οποιοδήποτε υλικό απαιτεί η κάθε εργασία.

Σειρά αυτοκόλλητων διακοσμητικών μεμβρανών από την 3Μ HELLAS

Σειρά αυτοκόλλητων διακοσμητικών μεμβρανών από την 3Μ HELLAS. Το προϊόν 3M DΙ-NOC είναι μια σειρά αυτοκόλλητων διακοσμητικών μεμβρανών, διαθέσιμη σε ένα πολύ μεγάλο εύρος σχεδίων από φυσικά ως hi-tech, τα οποία αναπαράγουν πιστά το ξύλο, το μέταλλο, το μάρμαρο, το δέρμα, την πέτρα, και πάρα πολλά άλλα υλικά επενδύσεων. Προσφέρουν απεριόριστη δημιουργική ευελιξία και αρχιτεκτονική ελευθερία με μειωμένο κόστος σε σχέση με τα αντίστοιχα φυσικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή, την αποκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή. Οι πιθανές εφαρμογές τους είναι πολύ διαφορετικές και ποικίλλουν, μεταξύ άλλων, από το κτίριο, το ξενοδοχείο και το γραφείο στις δημόσιες συγκοινωνίες και τη ναυτιλία, ακόμη και σε έπιπλα και εξοπλισμούς, τόσο για εφαρμογές σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η σειρά των διακοσμητικών μεμβρανών DI-NOC περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα με περισσότερες από 25 κατηγορίες, στις οποίες εντάσσονται περισσότερα από 500 διαφορετικά σχέδια, χρώματα και ανάγλυφες δομές, οι οποίες είναι σε θέση να ανταποκριθούν ακόμη και στην πλέον σύνθετη απαίτηση διακόσμησης, επιτρέποντας την ένταξή τους σε νέες κατασκευές ή σε αυτές που αφορούν ανακαίνιση χώρων.

Ο Σχεδιασμός

Ακόμη και αν ο σχεδιασμός έργου απαιτεί ψηφιακή εκτύπωση του DI-NOC, αυτό είναι εφικτό σε κάποιους κωδικούς. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ειδικού χρώματος ή ακόμα και σχεδίου. Οι τυπικές επενδύσεις DI-NOC αφορούν τοίχους, κολόνες, πόρτες, έπιπλα, ανελκυστήρες, ψευδοροφές, μπάνια και κουζίνες, προσόψεις καταστημάτων κ.λ.π. και φυσικά μπορούν να επικολληθούν σε αλουμίνιο, χάλυβα, πλακάκια, διάφορα μέταλλα, πλαστικά, συνθετικά υλικά, σοβάδες, γυψοσανίδες και πολλά άλλα υποστρώματα που συναντάμε στις κατασκευές. Το μειωμένο πάχος τους επιτρέπει επενδύσεις που είναι ελαφρύτερες από τα αντίστοιχα αυθεντικά παραδοσιακά υλικά, ενώ το γεγονός ότι είναι αυτοκόλλητες επιτρέπει την προσαρμογή τους στο έργο και την επικόλλησή τους επιτόπου στο υπάρχον υπόστρωμα, οδηγώντας σε μειωμένο κόστος έναντι της εργασίας με τα αντίστοιχα φυσικά υλικά επενδύσεων που χρησιμοποιούνται στην ανακαίνιση ή τη νέα κατασκευή. Προφανώς, επίσης ο χρόνος διακοπής λειτουργίας του χώρου μειώνεται σημαντικά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις μπορεί η εργασία να γίνεται ενώ λειτουργεί ο χώρος, όπως για παράδειγμα σε ανακαινίσεις πλοίων και ξενοδοχείων.

Η Ποιότητα

Ως αποτέλεσμα των δεκαετιών εμπειρίας της 3M στην παραγωγή αυτοκόλλητων μεμβρανών, το DΙ-NOC έχει άριστη συμπεριφορά στο νερό, στους ρύπους, στα κτυπήματα, στα γδαρσίματα και τη μούχλα. Είναι επίσης βραδύκαυστο και έχει πιστοποίηση ΙΜΟ για τη χρήση σε πλοία. Το υλικό έχει ως βασικά χαρακτηριστικά την μεγάλη του αντοχή στον χρόνο και τις καταπονήσεις και σχεδιάστηκε ειδικά για εφαρμογές εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης. Καθώς οι μεμβράνες DI-NOC, είναι PVC (που δεν περιέχει κάδμιο ή άλλα βαρέα μέταλλα), πάχους μαζί με την κόλλα 210-220 mm, και έχουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης με πιστολάκι θερμού αέρα κατά την εργασία επικόλλησης, πρακτικά όλες οι συνήθεις τρισδιάστατες καμπύλες επιφάνειες μπορούν να επενδυθούν. Φυσικά έχουν αντοχή σε διάφορες κοινές χημικές ουσίες, ενώ ο καθαρισμός τους γίνεται εύκολα με τα κοινά καθαριστικά. Συνοδεύονται δε από μια σειρά πιστοποιητικών, καθώς και από 12ετή εγγύηση για εσωτερικές εφαρμογές και από 4 έως 8 έτη εγγύηση για εξωτερικές, με εγγυημένη τοποθέτηση από πιστοποιημένα συνεργεία. Το DΙ-NOC ανοίγει νέους τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική επένδυση, προσφέροντας ιδέες και λύσεις εκεί όπου η πρωτογενής ύλη δεν μπορεί να δώσει, λόγω τεχνικών δυσκολιών ή λόγω κόστους. Οι μεμβράνες DI-NOC, με την υψηλή ποιότητα και αισθητική τους, χρησιμοποιούνται για δεκαετίες σε άλλες χώρες και για περισσότερα από 5 χρόνια στην Ελλάδα σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές, από ξενοδοχεία και καταστήματα μέχρι πλοία, και από νοσοκομεία μέχρι αυτοκίνητα, προσφέροντας μοναδικές λύσεις στον χώρο της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης επιφανειών.

Διαδικασία

Η ψηφιακή εκτύπωση ως εργαλείο του διακοσμητή
Η ψηφιακή εκτύπωση ως εργαλείο του διακοσμητή αποτελεί μοναδική λύση σε εκατοντάδες εφαρμογές και είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε σύγχρονο έργο. Γενικότερα με τη νέα τεχνολογία UV που διαθέτουμε, έχουμε τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε με φωτογραφική ποιότητα σε οποιοδήποτε εύκαμπτο και άκαμπτο υλικό.

Έπιπλα με εκτυπώσεις
Τα έπιπλα, αφού πρώτα σχεδιαστούν, αρχικά εκτυπώνονται με ψηφιακές εκτυπώσεις στο ξύλο και στη συνέχεια ο μαραγκός αναλαμβάνει τη συναρμολόγηση του επίπλου και το στήσιμο στον χώρο σας.

Υλικά φύλλου με ψηφιακή εκτύπωση:

 • Διάφανες και αντιηλιακές μεμβράνες
 • Αυτοκόλλητα βινύλια
 • Μεμβράνες οροφής
 • Ταπετσαρίες τοίχου
 • Πλαστικό δάπεδο
 • Αμμοβολές
 • Καμβάς
 • Υφάσματα
 • Κουρτίνες
 • Τεντόπανα
 • Δερματίνη κ.λ.π.

Υλικά φύλλου με ψηφιακή εκτύπωση:

 • Plexiglass
 • Γυαλί
 • Τζάμι
 • Ξύλο
 • PVC
 • Πόρτες
 • Πλακάκια
 • K-mount
 • Αλουμίνιο
 • Πολυκαρμπονικό
 • Γυψοσανίδα
 • Διακοσμητικά πάνελ

Εκτύπωση Σε Ξύλο

Τα ξύλα που συνήθως εκτυπώνουμε είναι mdf, κόντρα πλακέ θαλάσσης, φορμάικα, μελαμίνες, λακαρισμένα ξύλα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Πολυεστερικά Φύλλα

Η εκτύπωση σε πολυεστερικά φύλλα παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στις μεγάλες θερμοκρασιακές μεταβολές.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτύπωση Σε Αλουμίνιο

Η εκτύπωση σε αλουμίνιο συνδυάζει υψηλή ποιότητα εικόνας και τέλεια ανθεκτικότητα στην πάροδο του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτύπωση Σε Τζάμι-Γυαλί

Επάνω στο γυαλί εκτυπώνουμε οπουδήποτε το δικό σας ψηφιακό αρχείο που επιθυμείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!
Spread the love