Αυτοκόλλητα Σκαφών – Αλλαγή Χρώματος για Σκάφη – Καταμαράν

Ο εξοπλισμός μας

Η εταιρεία COPYEXPRESS εδώ και 17 χρόνια προσφέρει μοναδικές λύσεις στην κατασκευή αυτοκόλλητων βινυλίων για σκάφη, βάρκες, πλοία, ιστιοπλοϊκά, κρουαζιερόπλοια κ.λ.π.
Με τον εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρεία, μπορεί άμεσα σε εσωτερική παραγωγή να σχεδιάσει και να κατασκευάσει αυτοκόλλητα βινύλια με ψηφιακές εκτυπώσεις και σχέδια με μοναδική ποιότητα και αντοχή.

Αυτοκόλλητα βινύλια για αλλαγή χρώματος σκαφών

Μεμβράνες βινυλίου 3M Scotcprint 1080 series για ολική επένδυση του οχήματός σας και αλλαγή χρώματος. Οι Μεμβράνες είναι τεχονολογίας bubble free ώστε να μην αφήνουν φουσκάλες κατά την εφαρμογή, εύκολες στην τοποθέτηση, με αντιχαρακτική επίστρωση ώστε να προστατεύεται από την καθημερινή ταλαιπωρία που δέχεται το όχημά σας, από φυσικά φαινόμενα, έντονη ηλιοφάνεια, ακουμπήματα κ.ο.κ. Είναι η μόνη μεμβράνη που τόσο το χρώμα όσο και η προστασία της είναι από χυτό υλικό. Τα δύο υλικά συνεργάζονται σαν ένα σώμα, δεν υπάρχει επομένως περίπτωση αποκόλλησης της προστασίας, είτε ως ξεφλούδισμα είτε ως κακόβουλη ενέργεια. Η μεμβράνη σας λύνει το πρόβλημα της επιλογής χρώματος σε καινούργιο ή μεταχειρισμένο όχημα, ενώ η εφαρμογή είναι πολύ πιο οικονομική από ένα ολικό βάψιμο.

Δείτε κάποιες εφαρμογές

Μεμβράνη DINOC με όψη ξύλου για σκάφη

Ελαφριές, λεπτές, χωρίς ραφές, οι μεμβράνες της σειράς Di-Noc μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε απεριόριστες εφαρμογές εσωτερικής διακόσμησης/αναδόμησης. Ο συνδυασμός των πλούσιων χρωματικών επιλογών, της μοναδικής ποιότητας του υλικού και της ποικιλίας σχεδίων και υποκαθιστάμενων υλικών, προσφέρουν τη δυνατότητα ιδιαίτερων αισθητικών επενδύσεων.

Επαγγελματικά Οχήματα

Ο πρωτότυπος τρόπος προώθησης προϊόντων, είναι η κινητή διαφήμιση, ο οποίος παρέχει ισχυρό πλεονέκτημα στον διαφημιζόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Κάλυψη ΙΧ με Αυτοκόλλητα

Ο πλέον έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος διαφήμισης – προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, είναι η κινητή διαφήμιση.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Car Wrapping

Της μόδας έχει γίνει τους τελευταίους μήνες η αλλαγή χρώματος αυτοκινήτου, όχι όμως με κανονική βαφή αλλά με ειδικό αυτοκόλλητο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Αυτοκόλλητα MOTO BIKE

Ο πλέον έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος διαφήμισης – προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, είναι η κινητή διαφήμιση.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!
Spread the love