Ψηφιακές Εκτυπώσεις σε Αντανακλαστικό Αυτοκόλλητο

Αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνη τύπου ΙI πρισματική

ιδιαίτερα ανθεκτική σε κλιματολογικές συνθήκες, σε διαλύτες & χημικά και σε γρατζουνιές και χτυπήματα. Ο βαθμός αντανάκλασης καθώς και η χρωματική απόδοση στο φως της ημέρας πληρούν διεθνείς απαιτούμενες προδιαγραφές. Κατάλληλη για κοπή σε plotter ή εκτύπωση με μελάνια μεταξοτυπίας / UV.

Εφαρμογή:

  • Σε επίπεδες μεταλλικές επιφάνειες
  • Για πινακίδες σήμανσης δρόμων
  • Προειδοποιητικές /ενημερωτικές επιγραφές
  • Αντανακλαστικά γράμματα / αριθμούς /σύμβολα κ.α.

0

Εργασίες

Αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνη τύπου Ι

Ιδιαίτερα ανθεκτική σε κλιματολογικές συνθήκες, σε διαλύτες & χημικά και σε γρατζουνιές και χτυπήματα. Ο βαθμός αντανάκλασης καθώς και η χρωματική απόδοση στο φως της ημέρας πληρούν διεθνείς απαιτούμενες προδιαγραφές. Κατάλληλη για κοπή σε plotter ή εκτύπωση με μελάνια μεταξοτυπίας.

Εφαρμογή: Σε επίπεδες μεταλλικές επιφάνειες, για πινακίδες σήμανσης δρόμων, προειδοποιητικές /ενημερωτικές επιγραφές, αντανακλαστικά γράμματα/αριθμούς /σύμβολα κ.α.

Χυτή αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνη τύπου Ι

Ιδιαίτερα ανθεκτική σε κλιματολογικές συνθήκες, σε διαλύτες & χημικά και σε γρατζουνιές και χτυπήματα. Ο βαθμός αντανάκλασης καθώς και η χρωματική απόδοση στο φως της ημέρας πληρούν διεθνείς απαιτούμενες προδιαγραφές. Κατάλληλη για κοπή σε plotter και για εκτύπωση με μελάνια solvent/eco-solvent.

Εφαρμογή: Σε επίπεδες ή καμπύλες επιφάνειες, για διαφημίσεις, προειδοποιητικές/ενημερωτικές πινακίδες, σημάνσεις εξωτερικού χώρου.

Σήμανση οχημάτων με αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνη

Χύτη αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνή τύπου Ι, με εύκαμπτες ιδιότητες και αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Ειδικά σχεδιασμένες για υψηλής ποιότητας επιγραφές / σημάνσεις / διακοσμήσεις σε οχήματα με αντοχή έως και 7 χρόνια. Εύκολη κοπή με κοπτικό plotter ή εκτύπωση με μελάνια solvent ή μεταξοτυπίας. Διατίθεται και με την τεχνολογία κόλλας Rapid Air (RA).

Εφαρμογή: Σε δύσκολες επιφάνειες με καμπύλες ενώ χάρης στην ειδική τους κόλλα, η αφαίρεση τους από τις βαμμένες επιφάνειες του οχήματος με την χρήση θερμότητας είναι πολύ εύκολη. H έκδοση 5600E πληροί τις προδιαγραφές του κανονισμού ECE 104 Class E και παράγεται με το αντίστοιχο υδατόσημο.

Χυτή αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνη με εκτύπωση εκτύπωση

Αυτοκόλλητη πρισματική μεμβράνη μεγάλης αντανάκλασης, με ιδιαίτερα εύκαμπτες ιδιότητες για εφαρμογή ακόμα και στις πιο απαιτητικές καμπύλες επιφάνειες οχημάτων. Εύκολη εφαρμογή, μεγάλη αντοχή στα πλυσίματα και εύκολη αφαίρεση όταν αυτό απαιτηθεί.

Εφαρμογή: Σε επίπεδες ή καμπύλες επιφάνειες για σημάνσεις – επιγραφές οχημάτων.

Δείτε ακόμη

Εκτυπώσεις εντύπων

Εκδόσεις βιβλίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες, πτυχιακές εργασίες, φροντιστηριακά και εκπαιδευτικά βιβλία.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτύπωση Πλαστικής Κάρτας

Το PVC είναι ένα ανθεκτικό πλαστικό που είναι καλό για τη δημιουργία και την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτυπώσεις Direct Mail

Οι ταχυδρομικές αποστολές αποτελούν ένα πολύτιμο και αποτελεσματικό μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτύπωση Κονκάρδας

Οι κονκάρδες είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να αντιπροσωπεύσουν το λογότυπο του εμπορικού σας σήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!
Spread the love