Κοπές Υλικών - CNC Router Κοπή σε Αλουμίνιο, Κοπή Plexiglass, Κοπή Ξύλου, Κοπή Foam , Δέρματος, Κοπή Etalbon

Χρήσιμες Συμβουλές Αγορών

Τα συστήματα κοπής της Zünd

Τα συστήματα κοπής της Zünd διαπρέπουν τόσο στην υψηλή παραγωγικότητα, όσο και στην εξαιρετική ποιότητα κοπής, η οποία θα σας καταπλήξει. Η πρωτοποριακή κοπτική τεχνολογία του συστήματος σε συνδυασμό με την ανωτερότητα της κατασκευής του, εγγυώνται αξιοπιστία καθώς και χαμηλό κόστος κοπής λόγω της γρήγορης παραγωγής.

Ο σχεδιασμός της G3

Ο σχεδιασμός της G3 με τα αποσπώμενα εξαρτήματά της, σας επιτρέπει να προσαρμόζετε το σύστημα κοπής ανάλογα με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες σας. Το επίπεδο σύστημα κοπής G3 είναι εξειδικευμένο και διαθέτει μοναδικά προσόντα, τα οποία το καθιστούν ιδανικό για βιομηχανική χρήση πολλαπλών βάρδιων, 24ωρης καθημερινής λειτουργίας. Τα συστήματα της Zünd είναι ενεργειακά αποδοτικά. Επιπλέον, οι ρυθμιζόμενες γεννήτριες κενού (vacuum) παρέχουν βέλτιστη συγκράτηση υλικού κατά τη διάρκεια της κοπής. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως τα υλικά σας μετακινηθούν κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.

Σειρά G3

Η αξεπέραστη παραγωγική ικανότητα της σειράς G3 απορρέει από  τη χρήση της ευφυούς τεχνολογίας ελέγχου, από τα σθεναρά εξαρτήματα του συστήματος καθώς και από τα εξελιγμένα-αποσπώμενα εργαλεία που διαθέτει. Όλα τα εξαρτήματα του συστήματος είναι πλήρως συντονισμένα μεταξύ τους και εγγυώνται να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα της κοπής.

Spread the love