Διαφήμιση Σε Μετρό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ – ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΥΡΜΩΝ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

  • Η επένδυση των συρμών του ΜΕΤΡΟ με ψηφιακές εκτυπώσεις είναι ένα νέο αποδοτικό μέσο επικοινωνίας που αποδεδειγμένα μεταφέρει το μήνυμά σας, με μοναδικό τρόπο στους χιλιάδες επιβάτες που καθημερινά χρησιμοποιούν αυτό το μέσο μετακίνησης.
  • Η εταιρεία μας, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους εργασίες, μπορεί να αναλάβει την πραγματοποίηση της διαφημιστικής σας ενέργειας στους συρμούς του μετρό, είτε στις εσωτερικές είτε στις εξωτερικές επιφάνειες.

Τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός) αποτελούν το αποτελεσματικότερο μέσο διαφημιστικής προβολής για μια επιχείρηση, λόγω της καθολικής χρήσης τους από κάθε είδους κοινό. Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί: Με 1 εκατομμύριο επιβάτες καθημερινά , 112 σταθμούς και στάσεις, 108 χλμ δίκτυο, και με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, η διαφημιστική σας επικοινωνία επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη στόχευση. Επίσης, οι μεγάλες διαφημιστικές επιφάνειες, το υψηλό impact, η μεγάλη συχνότητα δρομολογίων και η tailor made επικοινωνία αυξάνουν την αξία και αναγνωρισιμότητα του προϊόντος/υπηρεσίας σας και επομένως τις πωλήσεις σας! Εξάλλου δεν είναι τυχαίο το ότι στην κορυφαία διοργάνωση του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας, “ERMIS AWARDS”, για το έτος 2018, η παρουσία διαφημιστικών ενεργειών που υλοποιήθηκαν στους χώρους και στα μέσα της ΣΤΑΣΥ,  ήταν καταλυτική, γι’ αυτό άλλωστε ξεχώρισαν και έλαβαν ανάλογα βραβεία.

Η COPYEXPRESS αναλαμβάνει την ψηφιακή εκτύπωση των διαφημίσεών σας, για οποιαδήποτε χρήση και οποιαδήποτε επιφάνεια στα οχήματα και στους χώρους των μέσων σταθερής τροχιάς, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για τέτοιου είδους εκτυπώσεις. Η ΣΤΑΣΥ προσφέρει πληθώρα τρόπων προβολής, όπως εξωτερικές ή εσωτερικές επενδύσεις συρμών, διαφημιστικά πλαίσια και μετώπες, επικάλυψη σκαλών, floor graphics, εντυποδιανομή, branding σταθμού κ.ά. Επίσης, σας δίνει δυνατότητες επιλογής αναφορικά με τη χρονική διάρκεια προβολής σας, που μπορεί να εκτείνεται σε 1, 2 ή 3 μήνες. Όποιο συνδυασμό προβολής κι αν διαλέξετε, η COPYEXPRESS θα φέρει εις πέρας την ψηφιακή εκτύπωση των διαφημίσεών σας και την άψογη παρουσίασή τους.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

ΕΔΩ

Οι επιφάνειες και η χρονική διάρκεια των διαφημιστικών μηνυμάτων είναι:

  • Εξωτερική επικόλληση διαφήμισης στους συρμούς για 28 ημέρες.
  • Εσωτερική επικόλληση διαφήμισης στους συρμούς για 28 ή 14 ημέρες.
  • Floor graphics εντός των συρμών για 28, 56 ή 84 ημέρες

Γιατί να διαφημιστείτε στο μετρό:

  • Καθημερινοί 600.000 αφοσιωμένοι επιβάτες σε όλα τα target groups
  • 40 σταθμοί σε όλη την πόλη (και στο Αεροδρόμιο)
  • 58 χλμ δίκτυο – μεγάλη κάλυψη δικτύου (επεκτάσεις)
  • Εξυπηρέτηση εμπορικών περιοχών

Δείτε ακόμη

Διαφήμιση Στο Τραμ

Η επένδυση των συρμών του τραμ με ψηφιακές εκτυπώσεις είναι ένα νέο αποδοτικό μέσο επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Διαφήμιση Στον Ηλεκτρικό

Η επένδυση στον ηλεκτρικό με ψηφιακές εκτυπώσεις είναι ένα νέο αποδοτικό μέσο επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Διαφήμιση Σε Λεωφορεία

Η επένδυση στα λεωφορεία με ψηφιακές εκτυπώσεις είναι ένα νέο αποδοτικό μέσο επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Ντύσιμο Εταιρικών Οχημάτων

Η επένδυση σε εταιρικά οχήματα με ψηφιακές εκτυπώσεις είναι ένα νέο αποδοτικό μέσο επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!
Spread the love