Ψηφιακή Εκτύπωση σε Ταπετσαρίες Τοίχου

Ψηφιακή εκτύπωση ταπετσαρίας στην COPYEXPRESS

Η COPYEXPRESS, πρωτοπόρος εταιρεία γραφικών τεχνών στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης, προσφέρει μοναδικές λύσεις στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων με την υπηρεσία της ψηφιακής εκτύπωσης ταπετσαρίας. Το μεγάλο προτέρημα της ψηφιακά εκτυπωμένης ταπετσαρίας είναι πως δεν έχει περιορισμούς στη διάσταση, στην ποσότητα, στο σχέδιο, στο χρώμα και την υφή.

Ταπετσαρία μόνο για το δικό σου σαλόνι

Είναι πραγματικά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Η ψηφιακή εκτύπωση ταπετσαρίας πραγματοποιείται σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας με φωτογραφική ποιότητα.

Τέτοια ποιότητα μονο στην COPYEXRESS

Η αντοχή των χρωμάτων σε εσωτερικό χώρο είναι εγγυημένη εφ’ όρου ζωής ενώ η ανάλυση της εκτύπωσης φτάνει τα 1440 dpi. Η δυνατότητα παραγωγής αγγίζει τα 1000 τετραγωνικά ημερησίως. Τα μελάνια που χρησιμοποιούμε ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο της ταπετσαρίας που εκτυπώνουμε. Οι τύποι των μελανιών είναι solvent, UV και υδατοδιαλυτά. Σημαντικό είναι πως έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης και λευκού μελανιού, το όποιο μας επιτρέπει να εκτυπώσουμε επάνω σε σκουρόχρωμες επιφάνειες αλλά και να δημιουργήσουμε ειδικά εφέ.

Εκτύπωση Tαπετσαρίας

Για την εκτύπωση της ταπετσαρίας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σχέδιο ή να το δημιουργήσουμε.

Δείτε τα σχετικά μας προϊόντα!

Εκτύπωση Ταπετσαρίας Για Παιδικό Δωμάτιο

Η εφαρμογή τους γίνεται με τον κλασικό τρόπο τοποθέτησης ταπετσαρίας. Για περισσότερη ευκολία μπορείτε να επιλέξετε και αυτοκόλλητη ταπετσαρία.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτύπωση Ταπετσαρίας Για Κρεβατοκάμαρα

Δημιουργήστε τον ρομαντισμό, βάλτε το στυλ στη ζωή σας και κάντε αυτό το ξεχωριστό μέρος ιδιαίτερο με μια εκφραστική ταπετσαρία δωματίου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτύπωση Ταπετσαρίας Για Το Μπάνιο

Τα χρώματα είναι δοκιμασμένη στις πιο δύσκολες συνθήκες με εξαιρετικά αποτελέσματα τα πλακάκια χρησιμοποιούνται και σε δάπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Ταπετσαρίες για Εταιρείες

Στην COPYEXPRESS η ψηφιακή εκτύπωση ταπετσαρίας πραγματοποιείτε σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας με τέλεια αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!
Spread the love