Ψηφιακές Εκτυπώσεις σε MESH (Δίχτυ) PVC Ευρωπαικό 450GR

Ψηφιακές εκτυπώσεις σε MESH – ΔΙΧΤΥ

Το υλικό MESH (δίχτυ) είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό σε εξωτερικές συνθήκες, και αρκετά οικονομικό. Οι ψηφιακές εκτυπώσεις σε μουσαμά χρησιμοποιούνται για banner, πανό, σκηνικά, κάλυψη κτιρίων. Η υφή του συνήθως είναι ματ, και διατίθεται σε διαστάσεις ρολού από 1 έως και 5 μέτρα πλάτος επί απεριόριστο μήκος (έως 50 μ).

Μπορεί να θερμοκολληθεί ή να ραφτεί ώστε να δημιουργηθούν οι προδιαγραφές που χρειάζεται για την τοποθέτησή του (τελάρωμα – μανίκια – μπουντούζια κ.λ.π.).

Εκτύπωση Σε Αυτοκόλλητα

Χρησιμοποιήστε την ευρεία γκάμα των γραφικών προϊόντων που προσφέρουν τη δυνατότητα να απεικονίσετε το μήνυμά σας σε οχήματα, κτίρια και δάπεδα.

Εκτύπωση Σε Αυτοκόλλητα

Εκτύπωση Σε Τέντα

Η COPYEXPRESS με τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει, προσφέρει μοναδικές λύσεις στην εκτύπωση τέντας – τεντόπανου και γενικότερα σε όλα τα είδη σκίασης.

Εκτύπωση Σε Τέντα

Εκτύπωση Σε Μουσαμά

Ο μουσαμάς είναι το πλέον δημοφιλές και πολυχρησιμοποιημένο υλικό στην ψηφιακή εκτύπωση, αφού είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό σε εξωτερικές συνθήκες, και αρκετά οικονομικό.

Εκτύπωση Σε Μουσαμά

Κάλυψη Κτιρίων

Η κάλυψη κτιρίων με ψηφιακή εκτύπωση είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προβολής του μηνύματος που θέλετε να προβάλετε, αφού προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα.

Κάλυψη Κτιρίων

Spread the love