Επαγγελματικές Κάρτες - Εκτύπωση Καρτών, Εκτυπώσεις Καρτών, Πλαστικές Κάρτες Εκτύπωση, Τιμές Κάρτες

Κλασικές επαγγελματικές κάρτες

 • Κλασικό στήσιμο
 • Καθαρός επαγγελματισμός
 • Οικονομική δημιουργία
παραγγείλτε την κάρτα σας online ...

Περίτεχνες επαγγελματικές κάρτες

 • Ιδιαίτερο design
 • Εξειδικευμένο κόψιμο
 • Ακριβό γυαλιστερό χαρτί
παραγγείλτε την κάρτα σας online ...

Οικολογικές επαγγελματικές κάρτες

 • Οικολογικά υλικά
 • Εντυπωσιακή εμφάνιση
 • Οικολογική συνείδηση
παραγγείλτε την κάρτα σας online ...

Ιδιαίτερες κάρτες

 • Πρωτοτυπία σχεδιασμού
 • Χαρακτηριστική εμφάνιση
 • Για επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίζουν
παραγγείλτε την κάρτα σας online ...
Άκαμπτη Λαμιναριστη καρτας
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ

Επαγγελματικές κάρτες 9cm x 5cm σε χαρτί velvet 300gr (1 όψη εκτύπωσης) 1000 τεμ. Μόνο 30€, οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ. Τώρα ακόμα πιο οικονομικά από ποτέ, η COPYEXPRESS  – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ σας προσφέρει τις επαγγελματικές κάρτες σας σε μόλις 24 ώρες από την παραγγελία. Δίνοντας βάση στη λεπτομέρεια, στο χρώμα, στο χαρτί, στην πλαστικοποίηση αλλά και στην σωστή και ισομερή κοπή, καταφέρνουμε την μέγιστη ποιότητα, έτσι ώστε πραγματικά να έχετε μια αψεγάδιαστη επαγγελματική κάρτα, κάτι που αντιπροσωπεύει τον σωστό επαγγελματία. Στην εταιρεία μας, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από δεκάδες χαρτιά και με τη βοήθεια των γραφιστών μας, είναι βέβαιο πως τελικά θα παραλάβει τις επαγγελματικές κάρτες που ποιοτικά και αισθητικά αρμόζουν σε έναν σωστό επαγγελματία. Οι εκτυπώσεις καρτών πραγματοποιούνται σε ψηφιακά πιεστήρια Xerox.

Χρήσιμες πληροφορίες για επαγγελματικές κάρτες

Χρησιμοποιούνται για να προβάλουν μια επιχείρηση ή ένα άτομο με συγκεκριμένη ειδικότητα. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δοθούν όλες οι πληροφορίες για εσάς χωρίς να σας βλέπουν.
Οι επαγγελματικές κάρτες θυμίζουν στους άλλους τις υπηρεσίες που παρέχει ο ιδιοκτήτης τους. Μπορεί να μην τις χρειάζονται άμεσα αλλά στο άμεσο μέλλον κάτι τέτοιο είναι πιθανό. Η επαγγελματική κάρτα είναι ένα μέσο που θα βοηθήσει να αναπτυχθεί η αγορά. Η επαγγελματική κάρτα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας της επαγγελματικής σταδιοδρομίας: Εκεί αποτυπώνονται όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο υποψήφιος πελάτης ώστε να επικοινωνήσει με τον κάτοχό της.

Σχεδιασμός Επαγγελματικής Κάρτας, Γραμματοσειρές

H επαγγελματική κάρτα πρέπει να αναφέρει μόνο τα απαραίτητα. Όνομα εταιρείας αν υπάρχει ή λογότυπο, ονοματεπώνυμο και ειδικότητα, διεύθυνση. Έναν, το πολύ δύο αριθμούς τηλεφώνου, fax και τον αριθμό του κινητού. Mία με δύο -το πολύ- γραμματοσειρές, οι οποίες πρέπει να μοιάζουν μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένες που πρέπει να κάνουν το οποιοδήποτε κείμενο να είναι ευανάγνωστο.

Πλαστικοποίηση, βάρος χαρτιού και ειδικά χαρτιά

Η πλαστικοποίηση ΔΕΝ είναι σαν και αυτή της αστυνομικής μας ταυτότητας. Είναι ένα ψιλό φύλλο ζελατίνης ματ ή ιλουστρασιόν το οποίο κολλάει πάνω στην κάρτα. Πολλές φορές τόσο λεπτό, που μπορεί να μη γίνει αντιληπτό παρά μόνο αν η κάρτα σκιστεί. Η ζελατίνη αυτή καθιστά την επαγγελματική κάρτα πιο ανθεκτική σε υγρασία και τσαλακώματα. Το βάρος δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 280γρ. σε κανονικό χαρτί και 250γρ. για ειδικό χαρτί. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε και μπορείτε να διαθέσετε 10 έως 20 ευρώ επιπλέον, μπορείτε να τυπώσετε την επαγγελματική σας κάρτα σε κάποιο ειδικό χαρτί (σαγρέ – ιριδίζον κ.λ.π). Αυτό είναι κάτι μου μπορεί να εντυπωσιάζει τον υποψήφιο πελάτη σας. Προσοχή όμως στις υπερβολές.

οι τεχνικές της εκτύπωσης επαγγελματικών καρτών ...

βαθυτυπια καρτες επαγγελματικες

Με εσώγλυφη εκτύπωση βαθυτυπίας… Κατασκευάζουμε ένα καλούπι ( κλισέ ) ώστε να “πατήσουμε” τα στοιχεία που θέλουμε από την εκτύπωση δημιουργώντας στο χαρτί το αποτύπωμα   του καλουπιού μας.

Άκαμπτη Λαμιναριστη καρτας

Άκαμπτη Λαμιναριστή καρτας 1 -2 mm με κολλητά χαρτιά .Μπορούμε να επικολλήσουμε στρώματα απο χαρτιά ώστε να πετύχουμε μεγαλύτερο πάχος και μεγαλύτερο βάρος.Επίσης με αυτή την μέθοδο μπορούμε να “κρύψουμε” τις βαθυτυπίες ή τα γκοφρέ ( εξώγλυφα ) στοιχεία στις επαγγελματικές κάρτες και να βάψουμε τα σόκαρα!

τοπικο uv σε καρτες επαγγελματικες

Τοπικό ανάφλυφο UV η flat UV Μπορούμε να επεξεργαστούμε τις καρτες σας ώστε να γυαλίζουν τοπικά σε σημεία εκτύπωσης που θέλετε.
Συνήθως και για πιο εμφανή αποτελέσματα εκτύπωσης, περνάμε ματ πλαστικοποίηση και σε τοπικά σημεία βάζουμε γυαλιστερό uv foil.

καρτα με μορφοκοπηΕπαγγελματικές Κάρτες με ειδικό κοπτικό σχήμα. Κατασκευάζουμε καλούπια κοπτικου είτε κόβουμε ψηφιακά με cnc τις μορφοκοπές επαγγελματικών καρτων σε οτι σχήμα θέλουμε.
Το σχήμα της επαγγελματικής κάρτας καθορίζει την εικόνα της εταιρίας σας.
διαφανεσ pvc καρταPVC Διάφανη πλαστική 650 micron. Τυπώνουμε διάφανο πλαστικό ή αμμοβολισμένο πάντα σε μία όψη..
Επίσης μπορούμε να τυπώσουμε σε διάφανο πλαστικό αμμοβολής , με μέθοδο εκτύπωσης τοπικό ανάγλυφο Uv.
PVC Πλαστική τύπου πιστωτικήςΕπαγγελματικές κάρτες μέλους σε Pvc πιστωτικής.
Εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων ( barcode, αρίθμηση κλπ ) με τετραχρωμίες σε 2 όψεις. Έχετε την δυνατότητα να τυπώσετε ματ ή γυαλιστερό Pvc + χρυσο και τοπικό uv .

Εκτυπώσεις εντύπων

Σας προσφέρουμε διαφημιστικά έντυπα, αφίσες, καταλόγους προϊόντων, folders, προσκλήσεις κ.λ.π.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτύπωση Πλαστικής Κάρτας

Το PVC είναι ένα ανθεκτικό πλαστικό που είναι καλό για τη δημιουργία και την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτυπώσεις Direct Mail

Οι ταχυδρομικές αποστολές αποτελούν ένα πολύτιμο και αποτελεσματικό μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτύπωση Κονκάρδας

Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες σχεδίασης αρκεί να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!
Spread the love