Εκθεσιακά Περίπτερα – Σκηνικά συνεδρίων και Events

Κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων

Η COPYEXPRESS, γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς, προσφέρει μοναδικές λύσεις στον τομέα της κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων. Οποιαδήποτε ιδέα έχετε, εμείς γνωρίζουμε πώς να την υλοποιήσουμε με την καλύτερη σχέση ποιότητας και κόστους. Ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός, τα εκθεσιακά συστήματα που χρησιμοποιούμε αλλά πάνω από όλα το φιλικό και έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας καθιστούν ικανούς να φέρουμε εις πέρας και τα πιο δύσκολα έργα. Εάν χρειάζεστε εκθεσιακό περίπτερο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε χωρίς καμία δέσμευση τη δική μας πρόταση.

Σκηνικά Συνεδρίων και Events

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλης διάστασης είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην κατασκευή σκηνικών συνεδρίων. Η COPYEXPRESS, έχοντας πολυετή εμπειρία σε τέτοιου είδους εργασίες, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό, είναι ικανή να προσφέρει μοναδικές λύσεις. Δεν είναι τυχαίο πως οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής, διοργάνωσης συνεδρίων και ενοικίασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού, επιλέγουν την COPYEXPRESS ως συνεργάτη για την παραγωγή των σκηνικών τους.

Η  COPYEXPRESS μπορεί να σας εγγυηθεί σίγουρη επιτυχία για την κατασκευη του εκθεσιακου σας περιπτερου και την  συμμετοχή σε εκθέσεις – events και για κάθε είδους ενέργεια προβολής της εταιρίας σας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την εκθεσιακή σας παρουσία, με σεβασμό και συνέπεια στην εταιρική σας ταυτότητα, στον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα του έργου, συνδυάζοντας τη γνώση μας πάνω στην αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση, τη γραφιστική και το marketing.
Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την οργάνωση, καθώς και την υλοποίηση για την επιτυχημένη προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα και άριστης ποιότητας υλικά και τρόπους δόμησης που εγγυώνται υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα και προσιτές τιμές.

Έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε την αποξήλωση και την αποθήκευση του περιπτέρου σας, μέχρι την επόμενη φορά που θα το χρειαστείτε.
Εκτός από εκθεσιακά περίπτερα αναλαμβάνουμε: Σκηνικά για συνέδρια , εμπορικά περίπτερα σε φεστιβάλ και events,  σκηνογραφία καταστημάτων και την διακόσμηση βιτρινών, εκτυπωσεις ταπετσαριας και  ειδικων τεχνικών υφασματων.

Exhibition booths απο την COPYEXPRESS…

Επαναχρησιμοποιούμενες δομές εκθεσιακών περιπτέρων, πολλαπλών εφαρμογών, με το πρωτοποριακό σύστημα Framless – Multiplo. Το σύστημα είναι επεκτάσιμο και προσαρμόζεται στο διαθέσιμο χώρο. Στήσιμο περιπτέρου σε λιγες ωρες! και με τιμες ασυναγώνιστες !!!
Διατίθενται και προς ενοικίαση.

Spread the love