Εκτυπώσεις Σε Μέσα Συγκοινωνίας

Γραφικά για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Η τεχνολογία των γραφικών μετατρέπει τα φορτηγά, τα τρένα, τα λεωφορεία, τα τραμ, το μετρό, τα αεροπλάνα σε κινούμενες διαφημίσεις. Πρόκειται για την τεχνολογία της 3Μ Scotchprint® Graphics, η οποία σας παρέχει γραφικά κατάλληλα για κάθε εφαρμογή, εσωτερική ή εξωτερική, μικρής, μεσαίας ή υψηλής χρονικής διάρκειας.

Γραφικά Οχημάτων

Η τεχνολογία των γραφικών μετατρέπει τα οχήματα σε αποτελεσματικές κινούμενες διαφημίσεις. Πρόκειται για την τεχνολογία της 3M™ Scotchprint ® Graphics η οποία σας παρέχει γραφικά κατάλληλα για κάθε εφαρμογή, εσωτερική ή εξωτερική, μικρής, μεσαίας ή υψηλής χρονικής διάρκειας.

Οι Υπηρεσίες μας

Διαφήμιση Σε Μετρό

Η επένδυση των συρμών του ΜΕΤΡΟ με ψηφιακές εκτυπώσεις είναι ένα νέο αποδοτικό μέσο επικοινωνίας που αποδεδειγμένα μεταφέρει το μήνυμά σας με μοναδικό τρόπο στους χιλιάδες επιβάτες που καθημερινά χρησιμοποιούν αυτό το μέσο μετακίνησης.

 

Δείτε περισσότερα!

Διαφήμιση Στο Τραμ

Η COPYEXPRESS αναλαμβάνει τη διαφημιστική προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στους συρμούς και στους σταθμούς του τραμ χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στον χώρο της διαφήμισης.

 

Δείτε περισσότερα!

Διαφήμιση Στον Ηλεκτρικό

Η επένδυση των συρμών του Ηλεκτρικού με ψηφιακές εκτυπώσεις είναι ένα νέο αποδοτικό μέσο επικοινωνίας που αποδεδειγμένα μεταφέρει το μήνυμά σας στους χιλιάδες επιβάτες.

Δείτε περισσότερα!

Ντύσιμο Εταιρικών Στόλων Οχημάτων

Πού διαφημίζετε όταν θέλετε να φτάσετε σε όλους; Η διαφήμιση σε εταιρικά οχήματα αποτελεί ένα σημαντικό μέσο για την προσέγγιση ενός κοινού όλων των ηλικιών και των εισοδημάτων.

Δείτε περισσότερα!

Διαφήμιση Σε Λεωφορεία

Η επένδυση των λεωφορείων με ψηφιακές εκτυπώσεις είναι ένα νέο αποδοτικό μέσο επικοινωνίας που αποδεδειγμένα μεταφέρει το μήνυμά σας με μοναδικό τρόπο στους χιλιάδες επιβάτες.

Δείτε περισσότερα!

Spread the love