Κάλυψη Οχημάτων με Αυτοκόλλητα

ΚΑΛΥΨΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ντύσιμο αυτοκινήτων με αυτοκόλλητα

Ο πλέον έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος διαφήμισης – προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών,
είναι η κινητή διαφήμιση μέσω της κάλυψης των εταιρικών αυτοκινήτων, ο οποίος παρέχει ισχυρό πλεονέκτημα στον διαφημιζόμενο, έναντι των άλλων. 

με την εγγύηση της 3Μ Hellas ...

Η συνεργασία μας με την 3M Hellas βοηθά να δώσουμε τη μέγιστη χρονικά αντοχή του υλικού, καλύπτοντας παράλληλα ποιότητα εκτύπωσης, υλικού και επικόλλησης. Μπορούν να παραχθούν αυτοκόλλητα μερικής κάλυψης αλλά και ολικής κάλυψης ενός αυτοκινήτου. Έχοντας επικολλήσει αυτοκόλλητα βινύλια σχεδόν σε όλα τα επαγγελματικά μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα, αποκτήσαμε τεράστια εμπειρία εφαρμογής και επικόλλησης, καλύπτοντας από μία απλή επιφάνεια λαμαρίνας, έως και εφαρμογή σε διώροφο διαφημιστικό λεωφορείο. Η COPYEXPRESS είναι πιστοποιημένη εταιρεία από την και παρέχει τις πιο ισχυρές εγγυήσεις παγκοσμίως για την ποιότητα εκτύπωσης αλλά και την αντοχή των υλικών και μελανιών που χρησιμοποιεί.

Car Wrapping – Ντυσιμο οχημάτων με αυτοκόλλητα …

Η 3M σε συνεργασία με την COPYEXPRESS παρέχει μια μεγάλη γκάμα Χρωματιστών και Ανάγλυφων Μεμβρανών από βινύλιο, για να μπορείς να αλλάξεις το χρώμα και να κάνεις πιο εντυπωσιακό το αυτοκίνητό σου, όπως και όποτε εσύ θέλεις. Φυσικά και σε συνδυασμό  με την ψηφιακή εκτύπωση η δυνατότητες για ντύσιμο οχημάτων με γραφικά είναι απεριόριστες.

  • Άλλαξε το χρώμα του αυτοκινήτου σου γρήγορα και οικονομικά, χωρίς να χρειαστεί να το ξαναβάψεις.
  • Η κάλυψη του οχήματος είναι αναστρέψιμη, οπότε αν θελήσεις αργότερα, μπορείς να επαναφέρεις το εργοστασιακό χρώμα, αφαιρώντας με ασφάλεια τις Μεμβράνες. Η αφαίρεση γίνεται μόνο από πιστοποιημένο εφαρμοστή της 3Μ.
  • Οι Μεμβράνες 3M™ Car Wrap προστατεύουν το χρώμα του αυτοκινήτου από τον ήλιο και τα ελαφρά γδαρσίματα.
  • Αν δεν επιθυμείς να κάνεις ολική κάλυψη του οχήματος με ένα χρώμα, μπορείς ακόμη να προσαρμόσεις το αυτοκίνητό σου ντύνοντας μόνο τους καθρέπτες, τη μπροστινή μάσκα ή την οροφή!

Ντύσε το όχημα σου με το δικό σου στυλ;

Είσαι μοναδικός και δεν υπάρχει λόγος να μην είναι και το αυτοκίνητό σου. Με τις Εκτυπώσιμες Μεμβράνες της 3M, μπορείς να «οδηγήσεις» μια τίγρη, τον αγαπημένο σου πίνακα ή ακόμη και κάτι μοναδικό που σχεδίασες εσύ. Το δίκτυο Πιστοποιημένων Εφαρμοστών της 3M μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις σχέδια και γραφικά για το αυτοκίνητό σου που εντυπωσιάζουν, ειδικά προσαρμοσμένα στα γούστα σου.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις μια Μεμβράνη Ψηφιακής Εκτύπωσης της  για να διαφημίσεις την επιχείρησή σου και για σήμανση επαγγελματικών οχημάτων, βελτιώνοντας έτσι τις πιθανότητές σου να κερδίσεις τον επόμενο πελάτη σου. Η κάλυψη του οχήματος και τα γραφικά φορτηγών και επαγγελματικών οχημάτων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αναδείξεις την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σου σε πιθανούς πελάτες, καθώς και να ενισχύσεις την εικόνα της επιχείρησής σου όταν βρίσκεσαι στον δρόμο.

Επαγγελματικά Οχήματα

Ο πρωτότυπος τρόπος προώθησης προϊόντων, είναι η κινητή διαφήμιση, ο οποίος παρέχει ισχυρό πλεονέκτημα στον διαφημιζόμενο.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Κάλυψη ΙΧ με Αυτοκόλλητα

Ο πλέον έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος διαφήμισης – προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, είναι η κινητή διαφήμιση.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Car Wrapping

Της μόδας έχει γίνει τους τελευταίους μήνες η αλλαγή χρώματος αυτοκινήτου, όχι όμως με κανονική βαφή αλλά με ειδικό αυτοκόλλητο.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αυτοκόλλητα MOTO BIKE

Η COPYEXPRESS διαθέτει αυτοκόλλητα βινυλίου για οποιαδήποτε χρήση, διακόσμηση αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας ή εξωτερική σήμανση.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Spread the love