Εκτύπωση Πλαστικής Κάρτας(PVC)

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Πλαστικό PVC εξαιρετικής ποιότητας

ΜΕΘΟΔΟΣ

Σύγχρονες μέθοδοι και μηχανήματα

ΣΤΟΧΟΣ

Ποιοτικό προϊόν με εξαιρετική αντοχή στο χρόνο

Εκτύπωση Πλαστικής Κάρτας (PVC)

  •  Το PVC είναι ένα ανθεκτικό πλαστικό που είναι καλό για τη δημιουργία και την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών. Οι εκτυπωτές καρτών PVC μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν μεγάλο αριθμό μεθόδων για να μεταφέρουν ένα σχέδιο σε μια επαγγελματική κάρτα. Η διαδικασία καθιστά δυνατή τη βελτιστοποίηση της ποιότητας των εκτυπωμένων επαγγελματικών καρτών και λογοτύπων με ανάλυση 300 DPI.

0

REVIEWS

print pvc card

Εκτυπώσεις σε Κάρτες Pvc, Εκτύπωση Κάρτων pvc μέλους, πλαστικες καρτες , loyalty cards, κάρτες υγείας, εισητήρια διαρκείας, ID cards πλαστικες καρτες μελους, εκτύπωση πλαστικών καρτών ID.

Εκτύπωση πλαστικών καρτών  PVC 

Οι πλαστικές κάρτες είναι ένα σύγχρονο προϊόν και απαραίτητο εργαλείο για την εύκολη επικοινωνία επιχείρησης – καταναλωτή που κυριαρχεί πλέον στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Η συνεργασία σας με την Copyexpress εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής σε κάθε είδος εκτύπωσης  πλαστικής κάρτας (magnetic, RFID, barcode, Chip) υψηλής . Οι PVC πλαστικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως Loyalty cards, Bonus cards, Discount cards, Εισιτήρια διαρκείας, Κάρτες υγείας, Κάρτες πρόσβασης κτλ.

Εκτύπωση πλαστικών καρτών SMART CARD PVC 

Οι πλαστικές κάρτες με IC chip έχουν στη μία όψη τους όπως οι τηλεκάρτες, τοποθετημένο ένα ολοκληρόμενο IC που έχει δυνατότητα να το προγραμματίσουμε με διάφορες πληροφορίες αναλόγως το μέγεθος της μνήμης του.

Εκτύπωση μαγνητικών πλαστικών καρτών 

Οι μαγνητικές κάρτες έχουν στη μία όψη τους (όπως οι πιστωτικές) μία μαγνητική ταινία. Το μεγαλύτερο online κατάστημα ταμειακών μηχανών και μηχανών γραφείου.

Έγχρωμη - Ασπρόμαυρη Εκτύπωση

Έγχρωμη εκτύπωση
  • Η έγχρωμη εκτύπωση προσφέρει επαγγελματική εκτύπωση με την επικάλυψη των 3 κύριων χρωμάτων (κίτρινο, ματζέντα και κυανό) για να προσθέσουν περισσότερο βάθος, ποιότητα, design σε μια εικόνα.
Μονόχρωμη εκτύπωση
  • Η μονόχρωμη εκτύπωση είναι μια πολύ αποδοτική διαδικασία για την εξατομίκευση πλαστικών καρτών. Αποτελεί την ιδανική λύση για κάρτες που δεν απαιτούν έγχρωμα προσωπικά στοιχεία, όπως μια εικόνα.

Δείτε τις υπηρεσίες μας

Εκτυπώσεις εντύπων

Εκδόσεις βιβλίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες, πτυχιακές εργασίες, φροντιστηριακά και εκπαιδευτικά βιβλία.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτύπωση Πλαστικής Κάρτας

Το PVC είναι ένα ανθεκτικό πλαστικό που είναι καλό για τη δημιουργία και την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτυπώσεις Direct Mail

Οι ταχυδρομικές αποστολές αποτελούν ένα πολύτιμο και αποτελεσματικό μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτύπωση Κονκάρδας

Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες σχεδίασης αρκεί να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!
Spread the love