Για πρώτη φορά στη Ελλάδα, τα μεγαλύτερα brands ψηφιακών εκτυπωτών παγκοσμίως, ενώθηκαν σε μια εταιρεία για να σας προσφέρουν την τέλεια ποιότητα ψηφιακής εκτύπωσης !!!

Τώρα οι εκτυπώσεις  σας ακόμα πιο γρήγορα ,  ακόμα πιο ποιοτικά,ακόμα πιο οικονομικά !!!

Ζητήστε μας τώρα προσφορά με e-mail στο copyexp@otenet.gr και σε λίγα λεπτά θα έχετε την προσφορά μας.

Η εταιρεία COPYEXPRESS αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέoν σύγχρονα εργαστήρια παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλης διάστασης στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές. Σε εμάς θα βρείτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου μεγέθους.

Ένας Συνεργάτης… όλες οι λύσεις οπτικής επικοινωνίας

Η ομάδα της COPYEXPRESS εδώ και 20 χρόνια σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκτύπωσης και εφαρμογών οπτικής επικοινωνίας.

Η εταιρεία εστιάζει στην εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που χρειάζονται για τις επαγγελματικές τους ανάγκες, όπως για παράδειγμα είναι οι εταιρικές εκδηλώσεις, οι εκθέσεις, τα events, η σήμανση και η διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Branding σε καταστήματα και οχήματα, προωθητικές ενέργειες σε καταστήματα λιανικής και εμπορικά κέντρα, κατασκευές σταντ, κάλυψη κτιρίων, επιγραφές και πολλές ακόμα ιδιαίτερες εφαρμογές.

Σε εμάς θα είστε σίγουροι για την ποιότητα εκτύπωσης αλλά και για τις χαμηλές τιμές !!

Η εταιρεία COPYEXPRESS αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέoν σύγχρονα εργαστήρια παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλης διάστασης στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές.
Έγχρωμα φωτοαντίγραφα, ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα, εγχειρίδια, μελέτες, υλικό πωλητών, εκπαιδευτικό υλικό και παρουσιάσεις, είναι μόνο μερικές από τις ανάγκες γραφείου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το αρχείο σας με e – mail ( Word , PowerPoint , Excel κ.α.) ή να μας καλέσετε για να το παραλάβουμε εμείς από το γραφείο σας.Marketing support
Διαφημιστικά έντυπα, αφίσες, κατάλογοι προϊόντων, folders , προσκλήσεις, εφαρμογές μεταβλητών δεδομένων ( direct mail , εισιτήρια, κουπόνια, επιστολές, λογαριασμοί), επαγγελματικές κάρτες, καρτολίνες, flier κτλ.Publishing support
Εκδόσεις βιβλίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες, ειδικές εκδόσεις, πτυχιακές εργασίες, Annual reports , φροντιστηριακά και εκπαιδευτικά βιβλία, ημερολόγια κτλ.

Ο πλέον έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος διαφήμισης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, είναι η κινητή διαφήμιση που παρέχει ισχυρό πλεονέκτημα στον διαφημιζόμενο, έναντι των άλλων.
Η συνεργασία μας με την 3M Hellas βοηθά να δώσουμε τη μέγιστη χρονικά αντοχή του υλικού, καλύπτοντας παράλληλα ποιότητα εκτύπωσης, υλικού και επικόλλησης. Μπορούν να παραχθούν αυτοκόλλητα μερικής κάλυψης αλλά και ολικής κάλυψης ενός αυτοκινήτου.
Έχοντας κολλήσει αυτοκόλλητα σχεδόν σε όλα τα επαγγελματικά μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα, αποκτήσαμε τεράστια εμπειρία εφαρμογής της μακέτας και επικόλλησης, καλύπτοντας από μία ίσια επιφάνεια λαμαρίνας, έως και εφαρμογή σε διώροφο διαφημιστικό λεωφορείο.

Εκτύπωση ταπετσαρίας – Διακόσμηση εσωτερικών χώρων

Η εταιρεία copyexpress διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο τομέα της εσωτερικής διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.
Με την τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης αλλά και με την χρήση νέων πρωτοποριακών υλικών, η εταιρεία προσφέρει την δυνατότητα στον σύγχρονο διακοσμητή και αρχιτέκτονα να πραγματοποιήσει στην πράξη, με το καλύτερο δυνατό τρόπο, το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.
Πρόσφατα η εταιρεία μας εγκατέστησε το νέο εκτυπωτικό μηχάνημα vutek QS 3200 με την τεχνολογία UV εκτύπωσης σε εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά. Με τον παραπάνω εξοπλισμό και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστήματα εκτύπωσης που διαθέτει η εταιρεία έχει την δυνατότητα να εκτυπώσει οποιοδήποτε αρχείο σε οποιοδήποτε υλικό απαιτεί η κάθε εργασία.
Δυνατότητα προμήθειας, εκτύπωσης και εφαρμογής σε μηχανισμούς προβολής, όπως Roll ups μονής ή διπλής όψης, Pop ups αράχνης (3 x 3, 3 x 4 curved ή straight ), L banners και Χ banners, χρησιμοποιούμενοι είτε μόνοι τους είτε ως επικουρικοί σε παρουσιάσεις, εκδηλώσεις, συνέδρια και εκθεσιακά περίπτερα. Ποιοτικές κατασκευές, εύκολες στο χειρισμό, ελαφριές με εύκολη αποθήκευση, έτσι ώστε να μπορούν να μεταφερθούν και να χειρισθούν εύκολα από οποιονδήποτε.

Εκθεσιακά Περίπτερα – Σκηνικά συνεδρίων και Events
Η copyexpress γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγορας προσφέρει μοναδικές λύσεις στον τομέα της κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων. Οποιαδήποτε ιδέα έχετε, εμείς γνωρίζουμε πώς να την υλοποιήσουμε με την καλύτερη σχέση ποιότητας και κόστους. Ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός, τα εκθεσιακά συστήματα που χρησιμοποιούμε αλλά πάνω από όλα το φιλικό και έμπυρο προσωπικό της εταιρείας μας καθιστούν ικανούς να φέρουμε εις πέρας και τα ποιο δύσκολα έργα.
Εάν χρειάζεστε εκθεσιακό περίπτερο μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε χωρίς καμία δέσμευση την δική μας πρόταση.

Σκηνικά Συνεδρίων και Events
Οι ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλης διάστασης είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην κατασκευή σκηνικών συνεδρίων. Η COPYEXPRESS έχοντας πολυετή εμπειρία σε τέτοιου είδους εργασίες, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό, είναι ικανή να προσφέρει μοναδικές λύσεις.
Δεν είναι τυχαίο πως οι μεγαλύτερες εταιρείες Παραγωγής, διοργάνωσης συνεδρίων και ενοικίασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού, επιλέγουν την Copy express ως συνεργάτη για την παραγωγή των σκηνικών τους.

Φωτοαντίγραφα και Φωτοτυπίες
Η COPYEXPRESS – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ , θέτει νέα δεδομένα στην στην αναπαραγωγή των εντύπων σας.
Έγχρωμα και ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα, χωρίς την παραμικρή διαφορά από τα πρωτότυπα έντυπα σας, πραγματοποιούνται με ασύλληπτη ταχύτητα και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει να παραλάβει από τον χώρο σας δωρεάν , τα έντυπα σας και να σας τα παραδώσει άμεσα, με απόλυτη ασφάλεια.
Έγχρωμα φωτοαντίγραφα, ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα, εγχειρίδια, μελέτες, υλικό πωλητών, εκπαιδευτικό υλικό και παρουσιάσεις, είναι μόνο μερικές από τις ανάγκες γραφείου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το αρχείο σας με e – mail ( Word , PowerPoint , Excel κ.α.) ή να μας καλέσετε για να το παραλάβουμε εμείς από το γραφείο σας

Εργασίες που εκτελούνται καθημερινά είναι:

 • Διαφημιστικά πανό & λάβαρα σε οποιοδήποτε υλικό και διάσταση
 • Κάλυψη κτιρίων
 • Εσωτερική επένδυση τοίχων με ειδικά αυτοκόλλητα βινύλια
 • Κάλυψη και φιλοτέχνηση  αυτοκινήτων
 • Κατασκευές από Plexiglass, ξύλο, pvc και μέταλλο
 • Επιγραφές
 • Σημαίες και γραφικά για εκθεσιακά περίπτερα, συνεδριακούς χώρους και events
 • Διακόσμηση καταστημάτων και interior design εσωτερικού χώρου
 • Συνεργεία τοποθετήσεων και εφαρμογών, δίκτυο τοποθετητών σε όλη την Ελλάδα
 • Συνεργεία τοποθετήσεων και εφαρμογών, δίκτυο τοποθετητών σε όλη την Ελλάδα

Τα βασικά υλικά που χρησιμοποιούμε στις ψηφιακές εκτυπώσεις είναι:

 • Μουσαμάς frontlit & backlit
 • Ύφασμα, Mesh, Καμβάς
 • Σημαία, Ταπετσαρία
 • Backlit film
 • Φωτογραφικό χαρτί, Αυτοκόλλητο βινύλιο
 • One way vision
 • Σε επίπεδα υλικά συνήθως η ψηφιακή εκτύπωση γίνεται σε pvc (forex), ξύλο, αλουμίνιο, kappa line – mount, plexiglass, γυαλί κ.ά.
 • Πέρα όμως από τα βασικά υλικά με την τεχνολογία UV και με τη χρήση λευκού μελανιού, μπορούμε να εκτυπώσουμε και σε οποιοδήποτε άλλο υλικό θέλετε.

Η COPYEXPRESS μπορεί και σας προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο στην τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης

Με την τεχνολογία EFI VUTEK που διαθέτουμε, οι εκτυπώσεις και στο πιο πολύχρωμο και ιδιαίτερο χρωματικά αρχείο, θα έχουν την σωστή χρωματική γκάμα με βάση το δοκίμιό σας.

Πιο αναλυτικά, η εταιρεία διαθέτει εξοπλισμό στον τομέα του large format όπως:

 • vutek 5330 Εκτυπωτικό μηχάνημα πλάτους 5 μέτρων ενιαίας εκτύπωσης
 • vutek 3360 Εκτυπωτικό μηχάνημα πλάτους 3,20 μέτρων ενιαίας εκτύπωσης
 • vutek UV QS 3200 Εκτυπωτικό μηχάνημα πλάτους 3,20 μέτρων ενιαίας εκτύπωσης + Λευκό μελάνι για εκτυπώσεις σε εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά
 • Roland fj 740 Εκτυπωτικό μηχάνημα πλάτους 1,80 μέτρων ενιαίας εκτύπωσης
 • Mutoh Toucan Εκτυπωτικό μηχάνημα πλάτους 2,20 μέτρων ενιαίας εκτύπωσης
 • seiko color painter 7 colors m64s
 • Κοπτικά summa 160 cm

Προσφορές βιβλίων

Η ψηφιακή εκτύπωση βιβλίων μικρού τιράζ είναι μια βασική υπηρεσία της εταιρείας μας. Με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, έχουμε καθετοποιημένη παραγωγή εκτυπώσεων βιβλίων.

Δείτε περισσότερα!
Spread the love