Εκτυπώσεις Για Εμπορικές Εκθέσεις

DESIGN LAB

H COPYEXPRESS συμμετέχει στην έκθεση design lab και θα παρουσιάσει

μοναδικές λύσεις εσωτερικής διακόσμησης με ψηφιακές εκτυπώσεις.

Σας περιμένουμε!!!

Το Design Lab, το Σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, στην 5η εμφάνισή του στην Αθήνα (3η συνεχή στην «Τεχνόπολις»), διαρκώς μετεξελισσόμενο, επεκτείνεται για να στεγάσει -με απόλυτα διακριτό τρόπο-, όλες τις εκφάνσεις του σύγχρονου design.
Με μια σειρά από συντονισμένες ενέργειες (εκθέσεις, workshops, δρώμενα, σεμινάρια κ.ά.) το πρόγραμμα του Design Lab Athens 2013 αναπτύσσει δύο παράλληλους κύκλους εκδηλώσεων:
Design Lab – The Main Event: Η «κλασική» version του Design Lab, περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Αρχιτεκτονικού, του Interior και του Industrial design, παρουσιάζοντας το design σε όλες τις δημιουργικές «φάσεις» του: από το υλικό (που μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης ή εργαλείο στα χέρια του σχεδιαστή), μέχρι την ίδια την έμπνευση (άρα το αρχιτεκτονικό σχέδιο, ή το όραμα) και το αποτέλεσμά της (το έπιπλο ή το αντικείμενο design).

Εκτυπώσεις Για Εμπορικές Εκθέσεις

Design Lab- The Alternative Edition: Καταργώντας τις όποιες διαχωριστικές γραμμές και αναζητώντας τα σημεία σύγκλισης ανάμεσα σε όλες τις μορφές του design, το Design Lab Athens 2013 φιλοξενεί νέους και δυναμικούς επαγγελματίες από το χώρο του Graphic, Web, Product, Fashion & Food Design, με στόχο να αναδείξει νέες προοπτικές και να προτείνει επίκαιρες λύσεις.
Κεντρικό Θέμα: «Ελληνικό Ντιζάιν- η επόμενη μέρα»
Μετά το κεντρικό θέμα που όρισε το περσινό Design Lab Athens, και το οποίο παρουσίασε την τοποθέτηση του σχεδιαστικού κλάδου της χώρας απέναντι στο αγωνιώδες «Το ελληνικό Design απέναντι στην κρίση» (ένα θέμα που σχετιζόταν, εν πολλοίς, με τη διαχείριση ενός εξαιρετικά δυσμενούς παρόντος), το κεντρικό θέμα του Design Lab Athens 2013 αποβλέπει στο μέλλον: «Ελληνικό Ντιζάιν- η επόμενη μέρα».
Το σύνολο του δημιουργικού κόσμου της χώρας προσκαλείται να ξεπεράσει (έστω σε επίπεδο ιδεών, έμπνευσης και σχεδιασμού) το δύσκολο και μίζερο παρόν και να ατενίσει προς το μέλλον, οριοθετώντας και «δείχνοντας» την επόμενη -από την κρίση- μέρα. Έτσι κι αλλιώς, η δουλειά του σχεδιαστή έχει πνοή και προοπτική, δεν «φυλακίζεται» στο σήμερα, αλλά εμπνέεται και «βιώνει» το αύριο.
Το Design Lab Athens 2013, σχεδιάζει να καταστεί βήμα κατάθεσης προτάσεων και ανταλλαγής ιδεών για το πώς, με όνειρο αλλά και με λογισμό, μπορούμε όλοι μαζί να στοχεύσουμε σε μια φυγή προς τα εμπρός. Και «φυγή προς τα εμπρός» σημαίνει, κατά τη γνώμη μας, δυο πράγματα: α) οριστική υπέρβαση του παρελθόντος και β) συγκεκριμένη στόχευση του μέλλοντος που επιθυμούμε, με ταυτόχρονη καταγραφή του πώς θα φτάσουμε σ’ αυτό.
Το Design Lab Athens 2013 θα προτείνει συγκεκριμένους τρόπους ανταπόκρισης στα δυο παραπάνω ζητούμενα, σε ό,τι αφορά τους τομείς για τους οποίους αισθάνεται καθ’ ύλην αρμόδιο (Αρχιτεκτονικό, Interior και Industrial design), ενώ μέσω στρατηγικών συνεργιών θα επιχειρήσει να κάνει το ίδιο και για τις άλλες μορφές design (Graphic, Web, Product, Fashion & Food Design) που θα φιλοξενήσει.

Δείτε ακόμη

Εκτύπωση Σε Μουσαμά

Ο μουσαμάς είναι το πλέον δημοφιλές και πολυχρησιμοποιημένο υλικό, αφού είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτύπωση Σε Αυτοκόλλητα

Μέσα στον διαφημιστικό θόρυβο, υπάρχουν γραφικά που προσελκύουν το βλέμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτύπωση Σε Καμβά

Διακοσμήστε τον χώρο σας με τις πιο όμορφες φωτογραφίες σας εκτυπωμένες σε καμβά ζωγραφικής.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!
Spread the love