Εκτύπωση σε Αυτοκόλλητα - Ψηφιακές Εκτυπώσεις

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΙΝΥΛΙΑ 3Μ

Χρησιμοποιήστε την ευρεία γκάμα των γραφικών προϊόντων που προσφέρουν τη δυνατότητα να απεικονίσετε το μήνυμά σας σε οχήματα, κτίρια και δάπεδα.

Τα πιο απαιτητικά γραφικά υποστηρίζονται από το όνομα Scotchprint®. Όλα τα παραγόμενα γραφικά καλύπτονται τόσο από το εμπορικό σήμα Scotchprint όσο και από το Σύστημα Ολοκληρωμένων Γραφικών (Matched Component System) της 3Μ, της πιο ισχυρής εγγύησης στον χώρο των γραφικών εφαρμογών.

Εκτύπωση Σε Αυτοκόλλητα βινύλια για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και κάλυψη οχημάτων με εκτυπώσεις

Η τεχνολογία των γραφικών μετατρέπει τα φορτηγά, τα τρένα, τα λεωφορεία, τα τραμ, το μετρό, τα αεροπλάνα σε κινούμενες διαφημίσεις. Πρόκειται για την τεχνολογία της 3Μ Scotchprint® Graphics, η οποία σας παρέχει γραφικά κατάλληλα για κάθε εφαρμογή, εσωτερική ή εξωτερική, μικρής, μεσαίας ή υψηλής χρονικής διάρκειας.

Εκτύπωση Σε Αυτοκόλλητα για Γραφικά Οχημάτων

Η τεχνολογία των γραφικών μετατρέπει τα οχήματα σε αποτελεσματικές κινούμενες διαφημίσεις. Πρόκειται για την τεχνολογία της 3M™ Scotchprint ® Graphics η οποία σας παρέχει γραφικά κατάλληλα για κάθε εφαρμογή, εσωτερική ή εξωτερική, μικρής, μεσαίας ή υψηλής χρονικής διάρκειας.

Εκτύπωση Σε Αυτοκόλλητα για Γραφικά-κάλυψη Κτιρίων (one way vision )

Η 3Μ μετατρέπει την προώθηση προϊόντων καθώς και την εταιρική ταυτότητα σε έντονες, πολύχρωμες εικόνες που εντυπωσιάζουν. Το μήνυμα μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια σε ολόκληρο το κτίριο, σε εσωτερικό ή σε εξωτερικό χώρο, από τοίχους μέχρι παράθυρα.

Εκτύπωση Σε Αυτοκόλλητα για Γραφικά Δαπέδου

Φέρτε το μήνυμα στα πόδια του πελάτη σας! Μέσα στον διαφημιστικό θόρυβο, υπάρχουν γραφικά που προσελκύουν το βλέμμα. Πρόκειται για τα επιδαπέδια γραφικά 3M Floor Graphics. Τα επιδαπέδια γραφικά της 3Μ είναι αυτοκόλλητα που δεν γλιστράνε, ενώ παράλληλα η τοποθέτησή τους γίνεται όπως ακριβώς και η αφαίρεσή τους, γρήγορα και εύκολα. Καθαρίζονται δε όπως το υπόλοιπο πάτωμα, ενώ κατά την αφαίρεσή τους δεν αφήνουν υπολείμματα στο δάπεδο. Όλα τα επιδαπέδια γραφικά της 3Μ καλύπτονται από το Σύστημα Ολοκληρωμένων Γραφικών (Matched Component System) της 3Μ, της πιο ισχυρής εγγύησης στον χώρο των γραφικών εφαρμογών. Το σύστημα αυτό εγγυάται ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τα επιδαπέδια γραφικά έχουν δημιουργηθεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί, έτσι ώστε να λειτουργούν απολύτως αρμονικά μεταξύ τους.

Δείτε τα σχετικά μας προϊόντα!

Εκτύπωση Σε Μουσαμά

Ο μουσαμάς είναι το πλέον δημοφιλές και πολυχρησιμοποιημένο υλικό στην ψηφιακή εκτύπωση. Θα το βρείτε μόνο στην COPYEXPRESS.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτύπωση σε Μαγνήτη Αυτοκινήτου

Μαγνήτες υπάρχουν σε διάφορα πάχη και ανάλογα με την εφαρμογή επιλέγουμε και το κατάλληλο υλικό.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτύπωση Σε Πολυεστέρ

Με τον νέο της εξοπλισμό, η εταιρεία δίνει λύσεις στην ψηφιακή εκτύπωση πολυεστερικού υφάσματος σε πολύ υψηλή ανάλυση με χαμηλό κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!
Spread the love