Εφαρμογές Διακόσμησης Με Εκτυπώσεις

Εκτυπώσεις ταπετσαρίας

Η COPYEXPRESS, πρωτοπόρος εταιρεία γραφικών τεχνών στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης, προσφέρει μοναδικές λύσεις στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων με την υπηρεσία της ψηφιακής εκτύπωσης ταπετσαρίας. Το μεγάλο προτέρημα της ψηφιακά εκτυπωμένης ταπετσαρίας είναι πως δεν έχει περιορισμούς στη διάσταση, στην ποσότητα, στο σχέδιο, στο χρώμα και στην υφή.
Είναι πραγματικά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Η ψηφιακή εκτύπωση ταπετσαρίας πραγματοποιείται σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας με φωτογραφική ποιότητα. Η αντοχή των χρωμάτων σε εσωτερικό χώρο είναι εγγυημένη εφ’ όρου ζωής, ενώ η ανάλυση της εκτύπωσης φτάνει τα 1440 dpi. Η δυνατότητα παραγωγής αγγίζει τα 1000 τετραγωνικά ημερησίως. Τα μελάνια που χρησιμοποιούμε ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο της ταπετσαρίας που εκτυπώνουμε. Για την εκτύπωση της ταπετσαρίας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σχέδιο ή να το δημιουργήσουμε εμείς για εσάς, αρκεί να μας πείτε την ιδέα σας.

Εκτυπώσεις σε πλακάκια

Με την μέθοδο απευθείας εκτύπωσης VUTEK UV, η COPYEXPRESS προσφέρει μοναδικές λύσεις διακόσμησης με δυνατότητα εκτύπωσης οποιουδήποτε θέματος επιθυμείτε σε πλακάκια μπάνιου ή κουζίνας.

Η αντοχή των χρώματος είναι δοκιμασμένη στις πιο δύσκολες συνθήκες με εξαιρετικά αποτελέσματα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε δάπεδο.

Τα χρώματα είναι ζωντανά και η ποιότητα της εκτύπωσης είναι μοναδική.

Επιγραφές

Ασχολούμαστε τα τελευταία 15 χρόνια με την κατασκευή, τοποθέτηση καθώς και την μελέτη εφαρμογής της σήμανσης καταστημάτων.

Εφαρμογές Διακόσμησης Με Εκτυπώσεις

Χάρτινα Σταντ-Paper Displays

Η εταιρεία COPYEXPRESS εδώ και 17 χρόνια προσφέρει μοναδικές λύσεις στην κατασκευή χάρτινων σταντ αλλά και γενικότερα στο packaging business.

Χάρτινα Στάντ-Paper Displays

Εκτύπωση σε Δίχτυ

Το υλικό MESH (δίχτυ) είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό σε εξωτερικές συνθήκες, και αρκετά οικονομικό. Μπορεί να θερμοκολληθεί ή να ραφτεί.

Εκτύπωση σε Δίχτυ

Κάλυψη Κτιρίων

Η κάλυψη κτιρίων με ψηφιακή εκτύπωση είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προβολής του μηνύματος που θέλετε να προβάλετε.

Κάλυψη Κτιρίων Με Εκτυπώσεις

Spread the love