Αντιηλιακές Μεμβράνες Κτιρίων

Οι αντιηλιακές µεµβράνες της COPYEXPRESS έχουν τεράστια ποικιλία, από µεµβράνη διάφανη, που τοποθετείται σε βιτρίνες καταστηµάτων, µέχρι µεµβράνη που µοιάζει σαν καθρέφτης. Η COPYEXPRESS έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει κάθε είδους ανάγκη σας. Οι µεµβράνες έρχονται να αντικαταστήσουν τα στόρια, που χωρίς να το ξέρουµε λειτουργούν αντίθετα µε το σκοπό που αγοράστηκαν.

Αντηλιακές Μεμβράνες

Η άνεση και η προστασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου αλλά και των επιβατών είναι το σήμα κατατεθέν της 3M για τις Αντηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτου. Η 3M εφηύρε τις αντηλιακές μεμβράνες το 1966 και τα καινοτόμα αυτά προϊόντα παρέχουν προστασία από της βλαβερές ακτίνες του ήλιου για πάνω από 40 χρόνια.

Είτε ψάχνετε για σημαντική μείωση της θερμότητας με διάφανες μεμβράνες τελευταίας τεχνολογίας, είτε θέλετε να μειώσετε την ηλιακή ακτινοβολία, οι Αντηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτου της 3M είναι η ιδανική λύση. Παρόλο που η άνεση και το στιλ είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά, η μη μεταλλική σύνθεση των Αντηλιακών Μεμβρανών μπορεί να σας προσφέρει αντηλιακή προστασία που ξεπερνάει το δείκτη SPF 1000. Βάλτε την καινοτομία της 3M να δουλέψει για σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ

•    Μειώνουν τη θερµότητα που διαπερνά το τζάµι (από έξω προς τα µέσα)
•    Μειώνουν την απώλεια της θερµότητας (από µέσα προς τα έξω)
•    Μειώνουν την κατανάλωση της ενέργειας
•    Μειώνουν την αντηλιά
•    Προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV)
•    Μεγαλώνουν τον χρόνο ζωής των υφασµάτων
•    Προσφέρουν ασφάλεια
•    Δηµιουργούν µια µοντέρνα αισθητική στην εξωτερική εµφάνιση του κτιρίου
•    Αυξάνουν την άνεση στους εσωτερικούς χώρους και βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους

Μεµβράνες Καθρέπτη

Είναι µεµβράνη µε έντονη αντανακλαστικότητα, γεγονός που την καθιστά πολύ αποτελεσµατική. 

Όλη η αλήθεια για το ξεθώριασµα

Σίγουρα έχουµε παρατηρήσει πως κάποια υφάσµατα ή έπιπλα που βρίσκονται πίσω από βιτρίνες καταστηµάτων ή πίσω από τα τζάµια των κατοικιών, µε την πάροδο του χρόνου τείνουν να χάνουν το χρώµα τους και να ξεθωριάζουν. Οι µελέτες έχουν αποδείξει ότι το ξεθώριασµα αυτό οφείλεται σε 4 βασικούς παράγοντες. Ο κυριότερος είναι η UV ακτινοβολία. Με την τοποθέτηση µεµβρανών 3Μ Scotchprint δίνουµε µεγαλύτερη ζωή στα υφάσµατα και στα έπιπλά µας. Οι αντιηλιακές µεµβράνες COPYEXPRESS απορροφούν σχεδόν το 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας UVΑ και UVB, και έτσι προφυλάσσουν από τον σηµαντικότερο παράγοντα φθοράς. Επίσης περιορίζουν σηµαντικά τη θερµότητα και το ορατό φως που διαπερνά τους υαλοπίνακες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η διάρκεια ζωής των χρωµάτων διατηρείται αναλλοίωτη για πολύ µεγαλύτερο χρονικό διάστηµα.

Μεμβράνες διακόσμησης

Με τις μεμβράνες διακόσμησης σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξετε την εμφάνιση των χώρων σας. Η πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων, σας βοηθά να διαμορφώσετε και να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Παρέχουν διακριτικότητα και ομορφαίνουν τον χώρο.

Αντιηλιακές µεµβράνες

Για κατοικίες, γραφεία, πρεσβείες, καταστήματα, τράπεζες, νοσοκομεία, μουσεία και ξενοδοχεία

Οι αντιηλιακές µεµβράνες χωρίζονται σε: 
 • Μεµβράνες καθρέπτη
 • Μεµβράνες ουδέτερου χρώµατος
 • Μεµβράνες φιµέ χαµηλής αντανακλαστικότητας
 • Μεµβράνες all-season
 • Μεµβράνες Prestige
Μεμβράνες κτιρίων (Αντιηλιακές)  
 •  Προστατεύουν από τη ζέστη & την αντηλιά
 •  Μειώνουν αισθητά τo κόστος λειτουργίας των κλιματιστικών
 •  Ελαχιστοποιούν την εισερχόμενη υπεριώδη ακτινοβολία με αποτέλεσμα την προστασία της υγείας
 •  Συγκρατούν τα τζάμια σε περίπτωση θραύσης προστατεύοντας από τυχόν τραυματισμούς
 •  Δυσχεραίνουν τους κλέφτες
 •  Προστατεύουν από εκρήξεις και από φυσικές καταστροφές
 •  Παρέχουν διακριτικότητα & ομορφαίνουν τον χώρο
 •  Καλύπτονται με μακρόχρονη γραπτή εγγύηση

Μεμβράνες Αντιηλιακές

Οι αντιηλιακές μεμβράνες κτιρίων έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες προστασίας από τη ζέστη και την αντηλιά σε κατοικίες και κτίρια γραφείων. Μειώνουν αισθητά τα έξοδα λειτουργίας των κλιματιστικών. Ελαχιστοποιούν την εισερχόμενη υπεριώδη ακτινοβολία, με αποτέλεσμα την προστασία της υγείας των ανθρώπων.

Μεμβράνες αντιυπεριώδεις

Οι αντιυπεριώδεις μεμβράνες τοποθετούνται σε βιτρίνες καταστημάτων, μουσεία και κατοικίες, προστατεύοντας εκθέματα και έπιπλα από το ξεθώριασμα. Η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου προκαλεί βλάβες και ασθένειες. Το Αμερικανικό Αντικαρκινικό Ίδρυμα (SKIN CANCER FOUNDATION) προτείνει την τοποθέτηση μεμβρανών, σαν αποτελεσματικό προϊόν προστασίας.

Μεμβράνες ασφαλείας

Οι μεμβράνες ασφαλείας τοποθετούνται σε γυάλινες επιφάνειες τραπεζών, πρεσβειών, σχολείων αλλά και σε κατοικίες και παιδικούς σταθμούς. Συγκρατούν τα τζάμια σε περίπτωση θραύσης, προστατεύοντας από τραυματισμούς. Δυσχεραίνουν τους κλέφτες και σε περίπτωση έκρηξης παρέχουν προστασία από τη φωτιά, το ωστικό κύμα και τα θραύσματα. Οι μεμβράνες ασφαλείας της COPYEXPRESS πληρούν όλες τις σχετικές διεθνείς προδιαγραφές.

Μεµβράνες φιµέ χαµηλής αντανακλαστικότητας

Οι κλασικές µεταλλικές µεµβράνες αντανακλούν εξίσου εσωτερικά και εξωτερικά το φως, µε αποτέλεσµα το βράδυ να καθρεπτίζουν έντονα εσωτερικά και να εµποδίζουν την ορατότητα από µέσα προς τα έξω. Οι µεµβράνες της σειράς Night Vision είναι οι µοναδικές αντιηλιακές µεµβράνες που επιτρέπουν την ορατότητα από µέσα προς τα έξω, ακόµα και τη νύχτα, µε τα φώτα του δωµατίου αναµµένα. Οι µοναδικές ιδιότητες αυτών των µεµβρανών οφείλονται στο ότι, αντί για την παραδοσιακή επίστρωση του πολυεστερικού υλικού µε µέταλλα, είναι επιστρωµένες µε ανθρακονήµατα τόσο λεπτά, που είναι αόρατα στο γυµνό µάτι. Οι µεµβράνες Night Vision έχουν µεγαλύτερο χρόνο ζωής από τις συµβατικές µεµβράνες και είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε κατοικίες και γραφεία.

Μεµβράνες all – season

Οι µεµβράνες αυτές είναι παρόµοιες µε τις αντιηλιακές µεµβράνες όσον αφορά την απόρριψη της εισερχόµενης ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά έχουν µια µοναδική πατενταρισµένη κατασκευή, που τους επιτρέπει να αντανακλούν πίσω στο δωµάτιο, τη θερµότητα που παράγεται τον χειµώνα από τις συσκευές θέρµανσης. Έτσι περιορίζουν κατά µεγάλο µέρος τη θερµότητα που χάνεται µέσω των παραθύρων και εξοικονοµούν ενέργεια χειµώνα – καλοκαίρι. Οι µεµβράνες all -season µετατρέπουν ένα κοινό παράθυρο µε µονό ή διπλό τζάμι, σε ενεργειακό.

Spread the love