ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ XEIKON 5000 PLUS

 

Νέα επένδυση από την COPYEXPRESS.

 Xeikon digital press 5000 plus ψηφιακή εκτύπωση σε ρολό 50cm x τρέχων μέτρα με ποιότητα όφσετ 

 

XEIKON 5000 PLUS

Περιγραφή Μηχανής

Το ΧΕΙΚΟΝ 5000 είναι το ψηφιακό πιεστήριο εξελιγμένης τεχνολογίας. Ανασχεδιασμένο από την αρχή με βάση το XEIKON DCP 500D, το ΧΕΙΚΟΝ 5000 είναι βελτιωμένο από κάθε άποψη και είναι το μόνο βιομηχανικό ψηφιακό πιεστήριο που μπορεί πολύ εύκολα να διαχειρισθεί και να εκτυπώσει ιδιαίτερα μεγάλους όγκους παραγωγής. Το ΧΕΙΚΟΝ 5000 μπορεί να προσφέρει σταθερή ποιότητα από το πρώτο έως και το τελευταίο αντίτυπο, μοναδική και ασυναγώνιστη παραγωγικότητα, και προηγμένη αξιοπιστία, που το καθιστούν ιδανικό συνεργάτη για μια συνεχή κερδοφορία.

Νέα Ισχυρή Κονσόλα Ελέγχου

H νέα κονσόλα χειρισμού της μηχανής, με το όνομα X-800, ενσωματώνει μια σειρά από πρωτοποριακές τεχνολογίες οι οποίες υποστηρίζουν και αναδεικνύουν τις εντυπωσιακές δυνατότητες της XEIKON 5000. Πραγματικό «ανοιχτό σύστημα», το X-800 μπορεί να επεξεργαστεί αρχεία PostScript, PDF, PPML και PPML/VDX με ευκολία και «αστραπιαίες» ταχύτητες, ενώ έχει σχεδιαστεί ώστε να υποστηρίζει και το πρότυπο JDF. Mε το X-800 η XEIKON κάνει ένα τεράστιο άλμα σε παραγωγικότητα και επεξεργαστική ισχύ: ο επεξεργαστής του μπορεί να διαχειριστεί πολύ εύκολα εργασίες μεταβλητών δεδομένων με σύνθετα γραφικά και περισσότερες από 1.000.000 εγγραφές !!

Παραγωγικότητα πέρα από τα όρια…

Το ΧΕΙΚΟΝ 5000 μπορεί να εκτυπώσει πολυσέλιδα έντυπα με την εντυπωσιακή ταχύτητα των 7,800 σελίδων την ώρα, δηλαδή 130 σελίδες το λεπτό, γεγονός που την καθιστά ως το πιο παραγωγικό ψηφιακό πιεστήριο στην Αγορά, ιδιαίτερα για τιράζ από 400.000 Α4 και πάνω. Εκτός από την εξαιρετική ταχύτητα εκτύπωσης, τον ταχύτερο χρόνο επεξεργασίας RIP, τους μικρότερους νεκρούς χρόνους, η ΧΕΙΚΟΝ 5000 μεγιστοποιεί την παραγωγικότητά σας. Στο τέλος της ημέρας, η ΧΕΙΚΟΝ 5000 προσφέρει τις περισσότερες ολοκληρωμένες εκτυπωτικές εργασίες από κάθε άλλο ψηφιακό πιεστήριο στην αγορά. Eπιπλέον, η XEIKON 5000 μπορεί να τυπώσει σε υλικά βάρους από 40 έως και 350 gsm (Χαρτόνι) τα οποία δεν χρειάζονται καμιά ειδική προεργασία ή προευαισθητοποίηση. Στην XEIKON 5000 έχει αναπτυχθεί ένα έγχρωμο ψηφιακό πιεστήριο προσαρμοσμένο σε μεγάλες εκτυπωτικές παραγωγές, τα μεγάλα τιράζ, καθώς η μηχανή μπορεί εύκολα να χειριστεί μηνιαίους όγκους που φτάνουν και ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια έγχρωμες σελίδες Α4 με το μικρότερο κόστος σελίδας στην αγορά.

 Ευελιξία πέρα από κάθε Προσδοκία…

H νέα XEIKON 5000 ενσωματώνει όλες εκείνες τις τεχνολογικές καινοτομίες που καθιέρωσαν διεθνώς τα ψηφιακά πιεστήρια XEIKON: αμφίπλευρη εκτύπωση με ένα πέρασμα (One-Pass-Duplex), μοναδικό πλάτος εκτύπωσης 50 cm σε συνδυασμό με πρακτικά απεριόριστο μήκος και ικανότητα εκτύπωσης τόσο σε απλά όσο και σε ειδικά υλικά για ένα πλήθος εφαρμογών. H παραγωγική ευελιξία ενισχύεται σημαντικά καθώς η μηχανή μπορεί να εξοπλιστεί και με σταθμό για 5ο χρώμα (αμφίπλευρα), επιτρέποντας τη χρήση spot χρωμάτων ή τόνερ ασφαλείας (MICR toner) χωρίς να επηρεάζεται η ταχύτητα.

 

Spread the love