Ψηφιακές Εκτυπώσεις με τη νέα KONICA bizhub PRESS C1085 / C1100

Ακόμα μία νέα επένδυση σε τεχνολογία αιχμής από την COPYEXPRESS!!!

Βασικά Χαρακτηριστικά ψηφιακής εκτύπωσης…

Οι ναυαρχίδες της Konica Minolta, τα μοντέλα bizhub PRESS C1085 / C1100, επεκτείνουν το φάσμα των δυνατοτήτων για μεγάλου όγκου εκτυπωτικές παραγωγές. Με απαράμιλλη απόδοση, υψηλή και σταθερή ποιότητα απεικόνισης, προσφέρουν ό,τι απαιτείται για να ικανοποιήσουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών που ενδιαφέρονται για λύσεις εσωτερικής παραγωγής αλλά και παρόχους γραφικών υλικών επικοινωνίας. Και τα δύο έγχρωμα ψηφιακά πιεστήρια παρέχουν εκτεταμένες επιλογές διαμόρφωσης που ανοίγουν νέες προοπτικές για τον απαιτητικό επαγγελματία.

Εργασίες μικρού τιράζ και εργασίες εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων με πιεστικές προθεσμίες μπορούν να πραγματοποιηθούν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά, δημιουργώντας νέες πηγές εσόδων για τους τυπογράφους, με ταχύτητες 100/85 ppm σε χαρτιά βάρους από 55 gsm έως 350 gsm.

Τα bizhub PRESS C1100 / C1085 διατηρούν τη σταθερά υψηλή ποιότητα απεικόνισης που απαιτούν οι επαγγελματίες χρήστες για τις εκτυπώσεις μεγάλου όγκου. Μπορούν να εκπληρώσουν τις αυστηρές απαιτήσεις των πελατών για υψηλή ποιότητα παραγωγής, με τις τεχνολογίες του γραφίτη Simitri HD E, της επεξεργασίας εικόνων S.E.A.D. IV και το σύστημα ανάδρασης εξόδου.

Πολυλειτουργικές επιλογές βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου και την εξασφάλιση προστιθέμενης αξίας, αυξάνοντας έτσι την κερδοφορία. Παράλληλα, ενισχύεται η απόδοση κατά τη διάρκεια της τελικής επεξεργασίας, με τη δημιουργία φυλλαδίων, τη βιβλιοδεσία σπιράλ, τη βιβλιοδεσία με κόλλα, την απλή ή πολλαπλή διάτρηση καθώς και 6 τύπους δίπλωσης και συρραφής.

Τα bizhub PRESS C1085 / C1100 πληρούν τα τελευταία παγκόσμια πρότυπα, υποστηρίζοντας διάφορα πρότυπα της βιομηχανίας, καθώς και υψηλού επιπέδου χρωματική διαχείριση. Με υποστήριξη για τα πρότυπα JDF, APPE, Pantone και επιλογή ανάμεσα στους κορυφαίους ελεγκτές στο χώρο της EFI Fiery και Creo που αντιπροσωπεύουν την αιχμή της τεχνολογίας εκτύπωσης.

Spread the love