ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FUJIFILM

Η Fujifilm ανακοίνωσε ότι ο πυρήνας στο περίπτερό της στην Ipex θα είναι η ψηφιακή inkjet παραγωγή για εφαρμογές εμπορικής εκτύπωσης και ετικέτας. Το περίπτερο της εταιρείας θα είναι 600 τ.μ. και ένα μεγάλο μέρος του είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση των επισκεπτών γύρω από τη «Δύναμη του Inkjet» (‘Power of Inkjet’) – τονίζοντας τι μπορεί να επιτευχθεί σήμερα με τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

«Η Fujifilm ανέκαθεν ήταν υπερήφανος υποστηρικτής της Ipex, και η φετινή διοργάνωση δεν αποτελεί εξαίρεση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα της Ipex για να παρουσιάσουμε τα πολλαπλά συστήματα inkjet παραγωγής μας, αλλά και τη δυνατότητα που αυτά έχουν να μεταμορφώσουν την εκτυπωτική παραγωγή», σχολίασε ο Yasufumi Morimoto, αντιπρόεδρος της Fujifilm Europe GmbH.

Και συνεχίζει: «Ο ρυθμός των αλλαγών στα πλαίσια των βιομηχανιών εκτύπωσης και συσκευασίας συνεχίζει να επιταχύνει με πρωτοφανή ρυθμό, με περισσότερες και διαφορετικές εφαρμογές να εμφανίζονται καθημερινά. Οι λύσεις εμπορικής ψηφιακής inkjet της Fujifilm, μαζί με τις δυναμικές web-to-print και workflow λύσεις μας, έχουν δοκιμαστεί στην αγορά και μεταμορφώνουν τις λειτουργίες της εκτύπωσης σε όλο τον κόσμο. Ανοίγουν μία πλειάδα ευκαιριών και εφαρμογών, κατάλληλων γι’ αυτή τη δυναμική και εναλλασσόμενη αγορά των εκτυπώσεων. Η Ipex ταιριάζει απόλυτα με το όραμα της Fujifilm, αφού εστιάζει στην προσέλκυση λιθογράφων και brand owners από όλη την Ευρώπη, αλλά και με τον ρόλο της να τονίζει την ποικιλομορφία της εκτύπωσης στο σημερινό πολυ-κάναλο marketing mix».

Και καταλήγει ο κος Morimoto: «Οι πελάτες μας αναζητούν νέους τρόπους για να πετύχουν αποτελέσματα σε αυτό το εναλλασσόμενο επικοινωνιακό περιβάλλον και η εκτύπωση παίζει καίριο ρόλο σε αυτό. Στην Ipex 2014 θα χρησιμοποιήσουμε το περίπτερό μας με έναν διαφορετικό τρόπο ώστε να δείξουμε τον τρόπο που ολόκληρη η οικογένεια των εμπορικών, ψηφιακών inkjet προϊόντων μας μαζί με την ηγετική ροή εργασιών XMF μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να μετασχηματίσουν τις επιχειρήσεις τους. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα είναι μία πολύ επιτυχημένη έκθεση για εμάς».

πηγή   http://gaonline.gr/

Spread the love