Μετατρέψτε τα πάνελ υπέρυθρης ακτινοβολίας σε έργα τέχνης με την COPYEXPRESS!

Τώρα που ο υδράργυρος κάνει… βουτιά, εξασφαλίστε οικονομική και ποιοτική θέρμανση με τα πάνελ υπέρυθρης ακτινοβολίας, τα οποία η COPYEXPRESS μετατρέπει σε αληθινά έργα τέχνης με τα εκπληκτικής ποιότητας μηχανήματα ψηφιακής εκτύπωσης που διαθέτει.

Τα πάνελ υπέρυθρης ακτινοβολίας αποτελούν έναν εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης, που τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Προσφέρουν μοναδική λύση για οικονομική και ποιοτική θέρμανση στο σπίτι ή το γραφείο σας, ενώ ταυτόχρονα σε συνδυασμό με την ψηφιακή εκτύπωση μετατρέπονται σε έργα τέχνης ή όμορφες φωτογραφίες.

Η COPYEXPRESS με την 20ετή εμπειρία της και τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει, προσφέρει μοναδικές λύσεις στην εκτύπωση των πάνελ θέρμανσης με υπέρυθρη ακτινοβολία, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τα ειδικά χρώματα που χρησιμοποιούνται για την εκτύπωση UV είναι ανθεκτικά στις μεγάλες θερμοκρασίες, και η εκτύπωση γίνεται απευθείας πάνω στο πάνελ χωρίς να επηρεάζει την απόδοσή του.

Απευθυνθείτε στην COPYEXPRESS για παρόμοιες διακοσμητικές λύσεις στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε ως πηγή θέρμανσης τα “παραδοσιακά” καλοριφέρ. Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση εικόνων ή φωτογραφιών πάνω στα καλύμματα των καλοριφέρ σας, ή δημιουργούμε ξεχωριστά σχέδια πάνω στο υλικό των καλυμμάτων, με κοπές CNC και laser.

Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα εφαρμογών της ψηφιακής εκτύπωσης σε συσκευές θέρμανσης, και πάρτε ιδέες για να μεταμορφώσετε τον χώρο σας:

   

Spread the love