Η COPYEXPRESS συμμετέχει στη HORECA 2020, τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα!

Κάτι περισσότερο από ένας μήνας απομένει για την έναρξη της 15ης HORECA, της μεγάλης διεθνούς έκθεσης για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης.

Αν είστε εκθέτης, ελάτε στην COPYEXPRESS για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης έχετε για την έκθεση σχετικά με την ψηφιακή εκτύπωση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 56 98 900 ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας στο Αιγάλεω (Κηφισού 68) και… κλείστε θέση σε μια έκθεση παγκοσμίου επιπέδου!

Καταρρίπτοντας κάθε φορά όλα τα δικά της προηγούμενα ρεκόρ, η HORECA αποδεικνύει ότι δεν αποτελεί απλώς τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης, αλλά σύμφωνα και με την άποψη πολλών Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της, είναι μία έκθεση που ξεπερνά τα standards πολλών άλλων διεθνών εκθέσεων του είδους της.

Διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η φετινή (15η) έκθεση θα λάβει χώρα το διάστημα 7-10 Φεβρουαρίου 2020 στο Metropolitan Expo, που αποτελεί το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο στην Ελλάδα με εντυπωσιακά μεγέθη και χαρακτηριστικά, καθώς διαθέτει μικτή εκθεσιακή επιφάνεια που αγγίζει τα 50.000 τ.μ. και βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής.

H 15η HORECA θα αναπτυχθεί και στις 4 αίθουσες (Halls) του εκθεσιακού κέντρου και θα λειτουργήσει και με τις 2 εισόδους. Στην 15η HORECA 2020 προβλέπεται να συμμετάσχουν 550 εκθέτες, τα προϊόντα των οποίων θα παρουσιαστούν ομαδοποιημένα σε τομείς ανά αίθουσα. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη σχεδόν ισόποση κατανομή όλων των επισκεπτών και στις 2 εισόδους θα προσφέρει τη μέγιστη επισκεψιμότητα σε όλες τις αίθουσες και τα περίπτερα της έκθεσης, δείχνοντας την εμπιστοσύνη που υπάρχει στην δυναμική της έκθεσης αλλά και επιβεβαιώνοντας την τεράστια εμπορική αποτελεσματικότητα της.

Spread the love