Υποδεχθείτε το νέο έτος «ντύνοντας» εντυπωσιακά το επαγγελματικό σας όχημα στην COPYEXPRESS!

Αν θεωρείτε πως τα οχήματα είναι απλά μέσα μεταφοράς, καιρός να διαπιστώσετε τις ευκαιρίες για υψηλού επιπέδου διαφήμιση που μπορούν να σας προσφέρουν!

Χάρη στην 20ετή εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό, τόσο στον χώρο του σχεδιασμού όσο και της εκτύπωσης, γνωρίζουμε ακριβώς πώς να προβάλλουμε ιδανικά την επιχείρησή σας πάνω στους τέσσερις τροχούς με εύκολο και οικονομικό τρόπο. Έχοντας τοποθετήσει αυτοκόλλητα σε όλα σχεδόν τα επαγγελματικά μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα, αποκτήσαμε τεράστια εμπειρία εφαρμογής και επικόλλησης. Εμπιστευτείτε λοιπόν την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση της COPYEXPRESS και μετατρέψτε το επαγγελματικό σας όχημα σε μία κινητή διαφήμιση, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των διαφημίσεων εξωτερικών χώρων με την επιθυμητή γεωγραφική στόχευση.

Θέλετε να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή εντύπωση σε νέους πελάτες, αλλά και να προβληθείτε ακόμα καλύτερα σε όσους ήδη σας γνωρίζουν; Η COPYEXPRESS θα δώσει στα εταιρικά σας αυτοκίνητα τη σωστή καλλιτεχνική πινελιά, προσαρμοσμένη πάντα στις δικές σας ανάγκες και με τις πιο ισχυρές εγγυήσεις παγκοσμίως για την ποιότητα εκτύπωσης αλλά και την αντοχή των υλικών και μελανιών που χρησιμοποιεί, καθώς είναι πιστοποιημένη από την 3M Hellas.

Από τον σχεδιασμό μέχρι και την τοποθέτηση, μια μεγάλη ποικιλία από αυτοκόλλητα οχημάτων παντός τύπου (από απλά μονόχρωμα, λεκτικά-κοπτικά μέχρι αυτοκόλλητα με ψηφιακή εκτύπωση) θα δώσει πνοή στο λογότυπο της επιχείρησής σας και θα μετατρέψει το εταιρικό σας όχημα σε αληθινό έργο τέχνης. Εξειδίκευσή μας ο σχεδιασμός και η παραγωγή αυτοκόλλητων λογότυπων, γραμμάτων και ταπετσαριών παντός σχήματος, διάστασης και ποσότητας με ειδικά και ανθεκτικά υλικά.

Αναλαμβάνουμε από απλά λογότυπα και στοιχεία επικοινωνίας μέχρι ολική κάλυψη επαγγελματικών οχημάτων (vans), αλλά και επιβατικών, μηχανών, φορτηγών και λεωφορείων, με φωτεινές και πολύχρωμες μεμβράνες και εγγυόμαστε την εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και την αποτελεσματική προβολή και ανάπτυξη του brand name της εταιρείας σας.

Οι τιμές ξεκινούν από 100 ευρώ (ανάλογα με το όχημα), κάτι που σημαίνει ότι με ένα ελάχιστο ποσό θα δουν την εικόνα και το μήνυμά σας πολύ περισσότερα “μάτια” από όσα θα τα έβλεπαν αν επενδύατε το ίδιο ποσό σε κάποια συμβατική μορφή διαφήμισης.

Ελάτε στην COPYEXPRESS και εξασφαλίστε τον πλέον έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο διαφήμισης–προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησής σας μέσω της κάλυψης των εταιρικών σας αυτοκινήτων με τα υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητα που σχεδιάζουμε, παράγουμε και τοποθετούμε σε κάθε όχημα και σε οποιαδήποτε επιφάνεια χρειαστεί.

Spread the love