Πώς θα τραβήξετε την προσοχή σε εκθέσεις και συνέδρια, με ψηφιακές εκτυπώσεις από την COPYEXPRESS!

Κάθε επιχείρηση που συμμετέχει σε μια έκθεση ή σε ένα συνέδριο, χρησιμοποιεί για την προβολή της διάφορες εφαρμογές ψηφιακής εκτύπωσης: περίπτερα, δώρα, έντυπο ενημερωτικό υλικό κ.λ.π. Ποιοι είναι όμως οι πιο ενδεδειγμένοι τρόποι και οι πιο αποτελεσματικές ιδέες για να εκμεταλλευτείτε θετικά τις υπηρεσίες ψηφιακής εκτύπωσης ώστε να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας; Με την εμπειρία χρόνων που διαθέτουμε στην COPYEXPRESS από τέτοιες εκδηλώσεις, και επ’ ευκαιρία της έναρξης της “high season” των εκθέσεων, μοιραζόμαστε μαζί σας κάποια tips σε σχέση με την ψηφιακή εκτύπωση, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε αίσθηση με την παρουσία σας:

1. Χαρίστε ιδιαίτερα αναμνηστικά: τα στυλό, τα καπέλα και τα μπρελόκ με την επωνυμία σας, εκτός του ότι χρησιμοποιούνται ελάχιστα, είναι και ξεπερασμένα ως ιδέες. Τυπώστε την επωνυμία, το λογότυπο, το μότο σας ή μια εικόνα σχετική με την επιχείρησή σας, σε ιδιαίτερα αναμνηστικά, που είναι διασκεδαστικά, χρήσιμα, όμορφα ή μπορούν να προκαλέσουν άμεση ενασχόληση. Π.χ. αν η έκθεση αφορά και παιδιά, τυπώστε σε μπαλόνια. Αν αφορά το σπίτι ή τον κήπο, τυπώστε σε γλαστράκια, δοχεία, κορνίζες. Αν έχει να κάνει με μάρκετινγκ, τεχνολογία, ηλεκτρονικό εμπόριο, τυπώστε σε headphones.

2. Go big: Μερικές φορές το μέγεθος μετράει. Ακόμα κι αν ο χώρος που καταλαμβάνετε σε μια εκδήλωση είναι μικρός, φροντίστε ώστε το λογότυπο και οι εικόνες σας να είναι εκτυπωμένες σε μεγάλο μέγεθος, τόσο στο περίπτερό σας, όσο και στις τσάντες/σακούλες με ενημερωτικό υλικό και δώρα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να τραβήξετε την προσοχή και να σας θυμούνται οι επισκέπτες.

3. Σκεφθείτε τη διάρκεια: Είναι καλύτερο να τυπώσετε πάνω σε επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες, και όχι σε χάρτινες ή πλαστικές που θα πεταχτούν εύκολα. Επιπλέον, αν χαρίζετε ένα αντικείμενο που προορίζεται για καθημερινή ή προβεβλημένη χρήση, τοποθετήστε διακριτικά πάνω του το λογότυπό σας αν θέλετε να το κρατήσουν οι υποψήφιοι πελάτες. Έτσι δεν θα νιώθουν ότι τους χρησιμοποιείτε για να διαφημιστείτε, αλλά θα θυμούνται ποιος τους έδωσε το χρήσιμο ή καλαίσθητο αντικείμενο.

4. Προσωποποιήστε τα αναμνηστικά και τις προσφερόμενες εμπειρίες για να έρθετε πιο κοντά στους πελάτες σας. Π.χ. αν είστε σε επιχείρηση που έχει σχέση με τουρισμό, δώστε στους επισκέπτες μια όμορφη κάρτα-μαγνητάκι σε μορφή λίστας με εκτυπωμένο το λογότυπό σας, για να συμπληρώνουν επιθυμητούς ταξιδιωτικούς προορισμούς και να τους τικάρουν αφού πραγματοποιήσουν το ταξίδι . Αν είστε εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς, τυπώστε σε μάσκες ύπνου ή σε νεσεσέρ σήματα με τα ζώδια και δίνετε τα ανάλογα στους επισκέπτες.

5. Μελετήστε την εικόνα του ανταγωνισμού στις εκθέσεις και τα συνέδρια: Με ποιους ακριβώς τρόπους χρησιμοποιούν τις μορφές ψηφιακής εκτύπωσης και ποιες από αυτές τους φέρνουν θετικό αποτέλεσμα; Πάρτε ιδέες και προσαρμόστε στο δικό σας προφίλ οτιδήποτε μπορεί να σας ωφελήσει.

Με βάση τις συμβουλές μας, αναπτύξτε τη φαντασία σας και ελάτε στην COPYEXPRESS για να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε ιδέα σας. Μη διστάσετε να μας περιγράψετε οτιδήποτε έχετε σκεφτεί! Η σύγχρονη τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που σχεδόν καθετί είναι εφαρμόσιμο. Και σε περίπτωση που ακόμα δεν είστε σίγουροι για το πώς ακριβώς πρέπει να προβληθείτε, οι επαγγελματίες μας είναι σε θέση να σας προτείνουν λύσεις που θα αποβούν αποδοτικές και θα εντυπωσιάσουν!

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας για εκθέσεις και συνέδρια, εδώ: https://www.copyexpress.gr/ektyposeis-gia-events-synedria/

Spread the love