Εκτύπωση βιβλίων μικρού τιράζ: Γιατί εκπαιδευτικοί και σπουδαστές προτιμούν την COPYEXPRESS

Η ακαδημαϊκή χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι ανάγκες σε έντυπο υλικό είναι πάντα μεγάλες. Οι σημειώσεις, τα εξειδικευμένα βιβλία, οι ειδικές εκδόσεις και οι οδηγοί, οι πληροφορίες και το υλικό σεμιναρίων, οι πτυχιακές εργασίες και μελέτες, πρέπει να εκτυπώνονται σε μορφή βιβλίων, καθώς μια απλή συρραφή φωτοτυπιών δεν είναι ούτε πρακτική, ούτε θετική για την εικόνα ενός εκπαιδευτικού οργανισμού ή ενός σύγχρονου σπουδαστή. Τέτοιες ανάγκες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από ένα απλό φωτοτυπείο, αλλά ούτε και από τους εκδοτικούς οίκους.

Η ψηφιακή εκτύπωση βιβλίων μικρού τιράζ είναι μια βασική υπηρεσία της εταιρείας μας. Με τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε, έχουμε καθετοποιημένη παραγωγή εκτυπώσεων βιβλίων, μικρών και μεσαίων ποσοτήτων. Όταν χρειάζεστε μικρές ποσότητες εξειδικευμένων βιβλίων, μπορούμε να παραγάγουμε άμεσα για εσάς σε πολύ προσιτή τιμή με την μέθοδο της ψηφιακής εκτύπωσης, ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεστε σε μηδενικούς χρόνους παραγωγής.

Με την ψηφιακή εκτύπωση των βιβλίων έχετε άριστη ποιότητα στις φωτογραφίες σας και δεν θα καταλάβετε καμία διαφορά από την κλασική εκτύπωση όφσετ. Με την πρόσφατη Xeikon 5000 προσδοκούμε ακόμα καλύτερη ποιότητα αλλά και πολύ μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε ακόμη χαμηλότερο κόστος παραγωγής. Τροφοδοτούμενη με jumbo ρολό πλάτους έως και 508 χιλιοστών, μας επιτρέπει την εκτύπωση 2-up A4 και ακόμη και 3-up A5 και δυνατότητα εκτύπωσης σχεδόν απεριόριστου μήκους εικόνας. Η Xeikon 5000 μπορεί να εκτυπώσει πολυσέλιδα έντυπα με την εντυπωσιακή ταχύτητα των 7.800 έγχρωμων σελίδων την ώρα (130 σελίδες/λεπτό).

Με εντυπωσιακές ταχύτητες ριπαρίσματος και εκτύπωσης, με υψηλή διαθεσιμότητα (uptime), με στιβαρή κατασκευή και αξιοπιστία, η Xeikon 5000 μεγιστοποιεί την παραγωγικότητά σας. Στον βασικό της εξοπλισμό περιλαμβάνεται inline πυκνόμετρο, που εξασφαλίζει άψογη και σταθερή απόδοση χρωμάτων κατά τη διάρκεια της παραγωγής, για σταθερά βέλτιστη ποιότητα εκτύπωσης. Η μοναδική τεχνολογία Xeikon One-Pass-Duplex™, ελαχιστοποιεί τον συνολικό χρόνο παραγωγής και παράγει εντυπωσιακές αμφίπλευρες εκτυπώσεις με ένα μόνο πέρασμα. Με ανάλυση εκτύπωσης 600 dpi με κουκίδα μεταβλητής πυκνότητας, η Xeikon 5000 εκτυπώνει σε ποικιλία επιχρισμένων και μη υλικών (χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη επίστρωση) με βάρος από 40 μέχρι 350 γρ.

Στην COPYEXPRESS θα πάρετε στα χέρια σας πολύ γρήγορα και πολύ οικονομικά το βιβλίο που χρειάζεστε. Σας δίνουμε επίσης τη δυνατότητα να πάρετε και online προσφορά, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα βασικά στοιχεία της εκτύπωσης βιβλίου που επιθυμείτε, εδώ.

Είτε διατηρείτε φροντιστήριο/σχολή, είτε είστε εκπαιδευτικός/σπουδαστής, ελάτε στην COPYEXPRESS για να δείτε το βιβλίο σας στην καλύτερη εκδοχή του!

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.copyexpress.gr/printing-books-html/

Spread the love