Η COPYEXPRESS συμμετέχει στο 100% Hotel Show «Τα Ξενοδοχεία Αλλάζουν»!

Η COPYEXPRESS συμμετέχει στο 100% Hotel Show -το πλέον ανατρεπτικό event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού από όλους τους χώρους- στην κατηγορία του Hotel Decoration, που θα διοργανωθεί στο MEC Παιανίας στις 15-18 Νοεμβρίου 2019!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο περίπτερο της COPYEXPRESS εδώ:

Στο 100% Hotel Show, εκτός από τον κατασκευαστικό τομέα στα πλαίσια του οποίου θα παρουσιαστούν πρωτοποριακές λύσεις, δίνεται έμφαση στις υπηρεσίες, την καινοτομία αλλά και την Online εποχή στην οποία εισέρχεται ο Τουρισμός.

Στόχος του 100% Hotel Show δεν είναι μόνο να ενημερώσει τους ξενοδόχους για τις νέες τάσεις, αλλά και να δώσει λύσεις στο φλέγον ζήτημα που είναι η διαδικτυακή παρουσία, το distribution, η ανάπτυξη πωλήσεων καθώς και η ανταγωνιστική ανάπτυξη ξενοδοχειακού προϊόντος.

Η καινοτόμα δομή του 100% Hotel Show αποβλέπει στη δημιουργία ενός event που προωθεί την ανάπτυξη Networking & Business Development τόσο μεταξύ των εκθετών όσο και μεταξύ των επισκεπτών, αφού σημείο αναφοράς για όλους είναι η ενασχόληση με τον τουρισμό. Στα ειδικά διαμορφωμένα Lounge Meeting Point Areas, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να συναναστραφεί και να αναπτύξει ευκαιρίες συνεργασίας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες του Show, όπως Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Architects, Interior Designers, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες, εμπλεκόμενες πάντα με τον τουρισμό.

Το 100% Hotel Show αποτελεί το premium εκθεσιακό γεγονός για Ξενοδόχους και Villa Owners. Σε κάθε της διοργάνωση, η έκθεση παρουσιάζει μια επιλεγμένη γκάμα εκθετών αλλά και επιμορφωτικά workshops, σχετικά με:

– Architecture – Build – Materials
– Furniture – Textiles – Housekeeping
– Hotel Decoration
– Services & Technology
– Digital & Sales
– Wellness & Operation
– Food & Serve

Τα Highlights του 100% Hotel Show

Hotelier Workshops: Το δυναμικότερο εκπαιδευτικό γεγονός της Ξενοδοχειακής Αγοράς
Hotel Design Awards: Ο σημαντικότερος θεσμός για το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Design
Διαγωνισμός Καλύτερου Περιπτέρου: Η δράση που αναδεικνύει τις εντυπωσιακότερες εκθεσιακές συμμετοχές
VIP Opening Party: Ένα από τα δημοφιλέστερα networking events για τον κλάδο της ελληνικής Ξενοδοχίας

What’s New

Το πρώτο τμήμα της έκθεσης μετατρέπεται σε ζωντανό Ξενοδοχείο

Πάνω από 200 τετραγωνικά μέτρα θα διαμορφωθούν ως πραγματικοί χώροι ξενοδοχείων, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν τα προϊόντα σε πραγματική μορφή & να πάρουν καινοτόμες ιδέες.

Τα Workshops αναβαθμίζονται

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Αρχιτεκτονικής θα μιλήσει για το Hotel Design, ενώ θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά Case Studies από εταιρείες με το curation της Hotelier Academy.

Μπαίνει σε εφαρμογή το 100% Networking Program

Σε όλους τους Registered Επισκέπτες θα αποστέλλεται μια επιλεγμένη λίστα εκθετών για ραντεβού, ενώ οι εκθέτες θα μπορούν να επικοινωνήσουν εύκολα με τους επισκέπτες της τελευταίας χρονιάς.

Δίνοντας έμφαση στις σύγχρονες ανάγκες των ξενοδόχων, το 100% Hotel Show αναπτύσσει και παρουσιάζει νέες, εξειδικευμένες εκθεσιακές ενότητες, με λύσεις Τεχνολογίας για ξενοδοχεία, προϊόντα και υπηρεσίες για τον τομέα του Housekeeping, αλλά και ιδέες για το F&B που θα ενισχύσουν τη Γαστρονομία των καταλυμάτων.

Καθώς το κομμάτι του Digital Marketing και των Πωλήσεων αποτελεί το σημαντικότερο ζήτημα των σύγχρονων ξενοδόχων, το ιδιαίτερα δημοφιλές Digital Square του 100% Hotel Show, ενισχύεται με περισσότερες εταιρείες που θα παρέχουν λύσεις σχετικά με την αύξηση των πωλήσεων και του τζίρου των ξενοδοχείων.

Εκτός από τα καθιερωμένα πλέον Hotelier Workshops, και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την αυξημένη σημασία της παροχής επιμόρφωσης στον σύγχρονο ξενοδόχο, το 100% Hotel Show θα διοργανώσει επαναλαμβανόμενα σεμινάρια πάνω σε σημαντικά ζητήματα σχετικά με το Design, τις Online Πωλήσεις αλλά και τη Γαστρονομία, που θα εξασφαλίσουν τεχνογνωσία στους επαγγελματίες που θα τα παρακολουθήσουν.

Με τα πραγματικά παραδείγματα ξενοδοχειακών δωματίων να αποτελούν τον ιδανικότερο τρόπο ανάδειξης των διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών, το 100% Hotel Show, σε συνεργασία με διακεκριμένους αρχιτέκτονες, θα παρουσιάσει μια σειρά από πρότυπα δωμάτια που θα εμπνεύσουν τους επισκέπτες της έκθεσης.

Το 100% Hotel Show έχει ήδη στο ενεργητικό του 6 ιδιαίτερα επιτυχημένες διοργανώσεις: Φεβρουάριος 2014, Φεβρουάριος 2015, Νοέμβριος 2015, Νοέμβριος 2016, Νοέμβριος 2017 & Νοέμβριος 2018.

Spread the love