Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε αληθινά έργα τέχνης με ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά, στην COPYEXPRESS!

Όσο ιδιαίτερο υλικό είναι ο καμβάς, άλλο τόσο ιδιαίτερη είναι η εξειδίκευση της COPYEXPRESS στις ψηφιακές εκτυπώσεις πάνω του σε βαθμό που, δίχως υπερβολή, εκτυπώνουμε φωτογραφίες οι οποίες φαίνονται σαν πίνακες ζωγραφικής!

Θέλετε να διακοσμήσετε σπίτια, ξενοδοχεία, καταστήματα ή ακόμα και να έχετε πιστά αντίγραφα έργων τέχνης; Εμείς σας εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή λύση με την κορυφαία ποιότητα των εκτυπώσεων που μπορούμε να παράγουμε σε ασυναγώνιστες τιμές και με άμεση παράδοση εντός 2-3 ημερών. Για τον κάθε καμβά δημιουργούμε το ιδανικό τελάρο και εγγυημένη άριστη προσαρμογή! Ο καμβάς, αφού εκτυπωθεί, τελαρώνεται σε ειδικά ξύλινα τελάρα με σφήνες.

Με εκπληκτική πιστότητα στο χρώμα της εικόνας, κορυφαία ανάλυση εκτύπωσης (έως και 1440 dpi) και δωρεάν επεξεργασία της φωτογραφίας σας όπως κόκκινα μάτια, ρετούς κ.λπ., είναι σίγουρο πως η COPYEXPRESS θα ικανοποιήσει και τα πλέον απαιτητικά γούστα.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τον καλύτερο καμβά της αγοράς (είναι ίδιος με εκείνον που κάνουν χρήση οι ζωγράφοι σε αυθεντικά καλλιτεχνικά έργα), που διατίθεται σε διάφορες ποιότητες όπως γυαλιστερός, βαμβακερός, ματ και συνθετικός, καθώς και σε διάφορες υφές όπως ανάγλυφος ή λείος.

Τα ανεξίτηλα μελάνια μας τεχνολογίας UV, είναι άκρως ανθεκτικά σε γδαρσίματα και στον ήλιο. Η εγγύηση των χρωμάτων της εκτύπωσης για εσωτερικούς χώρους είναι για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 30 χρόνια. Επιπλέον παρέχουμε εγγύηση για το ξεθώριασμα των χρωμάτων και αναλαμβάνουμε ψηφιακές εκτυπώσεις σε καμβά διαστάσεων έως και πέντε μέτρα ρολό.

Δώστε μας τις δικές σας φωτογραφίες ή επιλέξτε μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό του  gr.depositphotos.com  και εμείς θα τις μετατρέψουμε σε πίνακα για να διακοσμήσετε τον χώρο της επιλογής σας.

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο! Επικοινωνήστε μαζί μας για να απολαύσετε τις εντυπωσιακές ψηφιακές εκτυπώσεις σε καμβά με την υπογραφή της 20ετούς εμπειρίας της COPYEXPRESS.

Spread the love