Οι ταπετσαρίες της COPYEXPRESS… κολλάνε παντού!

Θέλετε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας με σχέδια, εικόνες και φωτογραφίες της επιλογής σας; Η COPYEXPRESS σας παρέχει την ιδανική λύση χάρη στην υψηλής ποιότητας ψηφιακή εκτύπωση σε ταπετσαρία σε οποιοδήποτε μέγεθος ή ποιότητα επιθυμείτε. Εκφράστε το προσωπικό σας στιλ και δείτε κάθε εσωτερικό χώρο που επιλέξετε να «ζωντανεύει» και να αποκτά το αισθητικό αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

Είτε πρόκειται για καταστήματα, είτε για σπίτια και γραφεία ή και για χώρους εστίασης, η εταιρεία μας, χάρη στη μεγάλη εμπειρία της στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης επαγγελματικών χώρων, θα σας εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εκτύπωση γίνεται σε ειδικό άφλεκτο υλικό, κατάλληλο για ταπετσαρία τοίχου και πραγματοποιείται σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με φωτογραφική ποιότητα, ώστε να εξασφαλίζεται η μεγάλη αντοχή των χρωμάτων σε εσωτερικό χώρο.

Η COPYEXPRESS, με την τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης αλλά και με τη χρήση νέων πρωτοποριακών υλικών, είναι σε θέση να εκτυπώσει οποιοδήποτε αρχείο σε οποιοδήποτε υλικό απαιτεί η κάθε εργασία. Τα πλεονεκτήματα της ψηφιακά εκτυπωμένης ταπετσαρίας είναι πολλά: Δεν υπάρχει περιορισμός στις διαστάσεις, στα σχέδια, στο χρώμα και στην υφή, ενώ το κόστος είναι ιδιαίτερα προσιτό. Επιπλέον καθαρίζεται εύκολα και έχει μεγαλύτερη αντοχή συγκριτικά με την απλή βαφή.

Είτε έχετε έτοιμο το δικό σας σχέδιο, είτε μας πείτε την ιδέα σας, ή ακόμα κι αν επιλέξετε ανάμεσα από χιλιάδες σχέδια μέσα από την ιστοσελίδα φωτογραφικού υλικού  https://gr.depositphotos.com/  εμείς θα δημιουργήσουμε μια ταπετσαρία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Με τη νέα τεχνολογία UV που διαθέτουμε, μπορούμε να εκτυπώσουμε με φωτογραφική ποιότητα σε οποιοδήποτε εύκαμπτο και άκαμπτο υλικό. Το νέο εκτυπωτικό μηχάνημα VUTEK QS 3200 με την τεχνολογία UV εκτύπωσης σε εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστήματα εκτύπωσης του εξοπλισμού μας, εκτυπώνει οποιοδήποτε αρχείο σε οποιοδήποτε υλικό με την αντοχή των χρωμάτων σε εσωτερικό χώρο εγγυημένη εφ’ όρου ζωής και την ανάλυση της εκτύπωσης να φτάνει τα 1440 dpi!

Επίσης, η δυνατότητα παραγωγής της COPYEXPRESS αγγίζει τα 1000 τετραγωνικά ημερησίως, ενώ διαθέτουμε ποικιλία από μελάνια (solvent, UV και υδατοδιαλυτά), ανάλογα με τον τύπο της ταπετσαρίας που πρόκειται να εκτυπωθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης και λευκού μελανιού, που δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης πάνω σε σκουρόχρωμες επιφάνειες αλλά και τη δημιουργία ειδικών εφέ.

Η υψηλή ταχύτητα παράδοσης, η άριστη τεχνική υποστήριξη (τοποθέτηση, αποκόλληση παλιών ταπετσαριών, επισκευή-προετοιμασία τοίχου) και οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, είναι τρεις επιπλέον παράγοντες που καθιστούν την COPYEXPRESS την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε υψηλής ποιότητας ψηφιακή εκτύπωση σε ταπετσαρία οποιουδήποτε είδους. Υπάρχουν ταπετσαρίες χάρτινες, βινυλικές, υφασμάτινες, ταπετσαρίες από φυσικά υλικά (bamboo, sisal κλπ), από καμβά, από πετρώματα. Κάποιες είναι περισσότερο ανθεκτικές όπως οι βινυλικές, ενώ κάποιες άλλες λιγότερο, όπως οι μεταλλικές και οι χάρτινες. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο είδος ταπετσαρίας, ώστε να μην σκίζονται, να επιτρέπουν στην κόλλα να στεγνώσει γρήγορα χωρίς να κάνουν φούσκες, και γενικότερα να έχουν άριστη εφαρμογή στον τοίχο σε όποια επιφάνεια επιλέξετε.

Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας και να εξασφαλίσετε μοναδικές λύσεις άριστης ποιότητας για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων με ψηφιακά εκτυπωμένες ταπετσαρίες, όπως μόνο η COPYEXPRESS μπορεί να προσφέρει!

Spread the love