Η νέα σειρά Pro™ C7200s της Ricoh στο «οπλοστάσιο» της COPYEXPRESS

Τα νέα συστήματα Pro™ C7200s της Ricoh είναι ένα από τα πολλά δυνατά «όπλα» της COPYEXPRESS, που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας για παραγωγή εκτυπώσεων εξαιρετικής ποιότητας σε πραγματικά προσιτή τιμή.

Τα συγκεκριμένα μηχανήματα υψηλής ταχύτητας και τετραχρωμίας προσφέρουν επιδόσεις που θα ικανοποιήσουν και τις πιο μεγάλες απαιτήσεις σας. Καθώς μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες παραγωγής σας, σας δίνουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε μεγαλύτερο έλεγχο στις εκτυπώσεις σας.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό πλεονέκτημα της σειράς Pro™ C7200s είναι πως επιτρέπει τη μείωση του χρόνου παραγωγής, αλλά και του κόστους. Όντας παραγωγικό και εύκολο στη χρήση, κάθε τέτοιο μηχάνημα αποτελεί την τέλεια λύση σε οποιοδήποτε περιβάλλον για ποικίλες εργασίες εκτύπωσης.

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι όλες οι παραγωγικές διαδικασίες εκτύπωσης απαιτούν αξιόπιστη τεχνολογία σε όλα τα επίπεδα. Είναι χαρακτηριστικό πως η πλήρης ταχύτητα του κινητήρα διατηρείται σε όλα τα βάρη των μέσων που χρησιμοποιούνται μέχρι και 360gsm. Τα νέα συστήματα Pro™ C7200s της Ricoh υποστηρίζουν την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης σε μεγάλα φύλλα μεγέθους μέχρι 700mm και 1260mm σε απλή, μεγάλη ποικιλία μέσων εκτύπωσης -όπως ενδεικτικά φάκελοι και κάθε είδους ημιδιαφανές υλικό- αλλά και πολλαπλές πλατφόρμες χάρη στην ύπαρξη διάφορων μηχανισμών ελέγχου.

Εμπιστευτείτε λοιπόν την 20ετή εμπειρία της COPYEXPRESS και τη νέα σειρά Pro™ C7200s για να ικανοποιήσετε πλήρως τις απαιτήσεις σας. Εξασφαλίστε εγγυημένη ποιότητα εκτύπωσης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και κάντε την παραγωγική σας διαδικασία ευκολότερη και οικονομικά ελκυστική, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Πάρτε τον έλεγχο των εκτυπώσεων που επιθυμείτε στα χέρια σας και απολαύστε ολοζώντανες εικόνες, αξιοποιώντας τις εκπληκτικές προσαρμοστικές δυνατότητες των συστημάτων Pro ™ C7200s της Ricoh.

• Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εντυπωσιακή σειρά Pro ™ C7200s:

Spread the love