Διαφήμιση στο ΜΕΤΡΟ – ΤΡΑΜ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ με εκτυπώσεις : Επικυρώστε το «εισιτήριο» της επιτυχίας στην COPYEXPRESS!

Κάθε μέρα «χορεύουμε» στους ρυθμούς της πόλης, είτε ως πεζοί, είτε ως οδηγοί και επιβάτες. Στη διάρκεια των μετακινήσεών μας «αποθηκεύουμε» εικόνες και εμπειρίες, συνειδητά ή ασυναίσθητα. Μεταξύ αυτών, και τα μηνύματα από τις διαφημίσεις στα μέσα συγκοινωνίας. Σκεφτείτε λίγο την τελευταία φορά που χρησιμοποιήσατε ή συναντήσατε ένα μέσο σταθερής τροχιάς: σίγουρα έχετε συγκρατήσει κάποια διαφήμιση που είδατε εκεί και που σας έκανε εντύπωση!

Τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός) αποτελούν το αποτελεσματικότερο μέσο διαφημιστικής προβολής για μια επιχείρηση, λόγω της καθολικής χρήσης τους από κάθε είδους κοινό. Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί: Με 1 εκατομμύριο επιβάτες καθημερινά , 112 σταθμούς και στάσεις, 108 χλμ δίκτυο, και με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, η διαφημιστική σας επικοινωνία επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη στόχευση. Επίσης, οι μεγάλες διαφημιστικές επιφάνειες, το υψηλό impact, η μεγάλη συχνότητα δρομολογίων και η tailor made επικοινωνία αυξάνουν την αξία και αναγνωρισιμότητα του προϊόντος/υπηρεσίας σας και επομένως τις πωλήσεις σας! Εξάλλου δεν είναι τυχαίο το ότι στην κορυφαία διοργάνωση του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας, “ERMIS AWARDS”, για το έτος 2018, η παρουσία διαφημιστικών ενεργειών που υλοποιήθηκαν στους χώρους και στα μέσα της ΣΤΑΣΥ,  ήταν καταλυτική, γι’ αυτό άλλωστε ξεχώρισαν και έλαβαν ανάλογα βραβεία.

Η COPYEXPRESS αναλαμβάνει την ψηφιακή εκτύπωση των διαφημίσεών σας, για οποιαδήποτε χρήση και οποιαδήποτε επιφάνεια στα οχήματα και στους χώρους των μέσων σταθερής τροχιάς, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για τέτοιου είδους εκτυπώσεις. Η ΣΤΑΣΥ προσφέρει πληθώρα τρόπων προβολής, όπως εξωτερικές ή εσωτερικές επενδύσεις συρμών, διαφημιστικά πλαίσια και μετώπες, επικάλυψη σκαλών, floor graphics, εντυποδιανομή, branding σταθμού κ.ά. Επίσης, σας δίνει δυνατότητες επιλογής αναφορικά με τη χρονική διάρκεια προβολής σας, που μπορεί να εκτείνεται σε 1, 2 ή 3 μήνες. Όποιο συνδυασμό προβολής κι αν διαλέξετε, η COPYEXPRESS θα φέρει εις πέρας την ψηφιακή εκτύπωση των διαφημίσεών σας και την άψογη παρουσίασή τους.

Πριν αποφασίσετε σε ποιο/ποια μέσα θα διαφημιστείτε, δείτε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το καθένα:

ΜΕΤΡΟ:
Brand awareness – σχέση εμπιστοσύνης με επιβάτες
Σχεδόν 600.000 μέση ημερήσια επιβατική κίνηση
Συνολικά 40 σταθμοί
Κάλυψη Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»
58 χλμ δίκτυο – μεγάλη κάλυψη δικτύου (επεκτάσεις)
Εξυπηρέτηση εμπορικών περιοχών
Μηδενικό clutter
Ταχύτητα – μεγάλη συχνότητα δρομολογίων – αξιοπιστία υπηρεσιών
Ασφάλεια – καθαριότητα
Τεχνολογία αιχμής
Άψογη εξυπηρέτηση – ανθρωποκεντρική φιλοσοφία

ΤΡΑΜ:
Η μεγαλύτερη επίγεια κινούμενη διαφημιστική επιφάνεια στην αγορά της Ελλάδας
21 ώρες λειτουργίας
Εξυπηρέτηση εμπορικών περιοχών(Σύνταγμα- Γλυφάδα –Νέα Σμύρνη-Φάληρο)
100% επίγεια διαδρομή
26 χιλιόμετρα μέσα στον ιστό της πόλης
Υπερσύγχρονη τεχνολογία, υψηλότατη αισθητική και design
63.000 επιβάτες ημερησίως
Μηδενικό clutter
48 Στάσεις
Σύγχρονο και οικολογικό μέσο μεταφοράς
Επιβατοκεντρική εξυπηρέτηση
Στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο

Ηλεκτρικός (Γραμμή 1, Πειραιάς – Κηφισιά)
Ελκυστικές τιμές
Σύνδεση με Βόρεια και Νότια Προάστια και Κέντρο
Κινούμενη διαφημιστική επιφάνεια υπόγεια και επίγεια
Σύνδεση με Μετρό
25,6 χιλιόμετρα δίκτυο
Μεγάλο Target group
Ημερήσια επιβατική κίνηση περίπου 220.000 επιβιβάσεις

Αφού καταλήξετε στο μέσο και τον τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλάβουμε την υλοποίηση της ψηφιακής εκτύπωσης και να δείτε τη διαφήμισή σας να προβάλλεται εντυπωσιακά στα μέσα συγκοινωνίας! Επόμενη στάση: Πωλήσεις!

Με πληροφορίες από stasy.gr

Spread the love