7 χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξετε την τέλεια ταπετσαρία

Μια καλά επιλεγμένη ταπετσαρία που ταιριάζει στο στυλ του χώρου σας και συνδυάζει το σωστό χρώμα και μοτίβο με το δικό σας γούστο, μπορεί να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για αληθινά εμπνευσμένους τρόπους χρήσης σχεδίων σε κάθε χώρο της επιλογής σας!

1. Σκεφτείτε προσεκτικά τη διάθεση που θέλετε να δημιουργήσετε όταν επιλέγετε ένα σχέδιο. Σε μια κρεβατοκάμαρα, όπου πρέπει να νιώσετε χαλαροί, ένα ήρεμο μοτίβο θα λειτουργήσει καλά. Τα πιο σύνθετα σχέδια είναι καλύτερα προσαρμοσμένα σε περιοχές όπου περνάτε λιγότερο χρόνο, όπως ένα διάδρομο.

2. Εξετάστε αν θα θέλατε τα χρώματα και τα σχέδια στα παρακείμενα δωμάτια να αλληλοσυμπληρώνονται με στυλ ή τόνο.

3. Οι μεγαλύτερες εκτυπώσεις λειτουργούν καλύτερα σε ευρύχωρους χώρους, αλλά μπορούν επίσης να κάνουν ένα μικρότερο δωμάτιο να το αισθάνεστε πιο οικείο και άνετο.

4. Τα σχέδια που περνούν κατακόρυφα από το δάπεδο μέχρι το ανώτατο όριο μπορούν να επεκτείνουν οπτικά τους τοίχους, ώστε να φαίνονται πιο ψηλά, πράγμα που μπορεί να λειτουργήσει καλά σε δωμάτια με χαμηλότερα ανώτατα όρια.

5. Λωρίδες ταπετσαρίας και μικρής κλίμακας σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα.

6. Πολλοί ιστότοποι ταπετσαρίας διαθέτουν γκαλερί όπου μπορείτε να δείτε επί τόπου εικόνες από σχέδια. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να απεικονίσετε το πρότυπο σχέδιο που επιθυμείτε σε μεγαλύτερη κλίμακα.

7. Στις ταπετσαρίες τύπου «Paste the wall» δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε ένα τραπέζι επικόλλησης ή να απορροφήσετε το χαρτί, πράγμα που καθιστά τη διαδικασία απλούστερη, καθώς απλά κρεμάτε το χαρτί πάνω στον τοίχο επικόλλησης.

Η ψηφιακή εκτύπωση ταπετσαρίας πραγματοποιείται από την COPYEXPRESS σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας με φωτογραφική ποιότητα. Η αντοχή των χρωμάτων σε εσωτερικό χώρο είναι εγγυημένη εφ’ όρου ζωής, ενώ η ανάλυση της εκτύπωσης φτάνει τα 1440 dpi. Η δυνατότητα παραγωγής αγγίζει τα 1000 τετραγωνικά ημερησίως. Τα μελάνια που χρησιμοποιούμε, ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο της ταπετσαρίας που εκτυπώνουμε. Οι τύποι των μελανιών είναι solvent, UV και υδατοδιαλυτά. Σημαντικό είναι πως έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης και λευκού μελανιού, το οποίο μας επιτρέπει να εκτυπώσουμε επάνω σε σκουρόχρωμες επιφάνειες αλλά και να δημιουργήσουμε ειδικά εφέ. Για την εκτύπωση της ταπετσαρίας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σχέδιο ή να το δημιουργήσουμε εμείς για εσάς, αρκεί να μας πείτε την ιδέα σας.

Spread the love