Εκτύπωση φωτογραφιών σε Photobook: Ο πιο σύγχρονος τρόπος να διατηρήσετε αναλλοίωτες τις αναμνήσεις σας!

Ζούμε στην εποχή της εικόνας και των ατελείωτων φωτογραφικών συλλογών στις ηλεκτρονικές μας συσκευές. Αποτυπώνουμε σε κάρτες μνήμης και σκληρούς δίσκους κάθε απλή ή ιδιαίτερη στιγμή μας, με χαρακτηριστική ευκολία που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Λήψη, φίλτρο, ίσως λίγη ωραιοποίηση, και ανέβασμα στα social media. Μια εφήμερη εικόνα ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες που περνούν καθημερινά από το timeline μας. Πόσα από αυτά τα στιγμιότυπα θα αγαπήσουμε, θα αναπολήσουμε, θα θελήσουμε να ανακαλύψουμε εκ νέου; Ίσως λίγα, ίσως πολλά. Όσα κι αν είναι, αποτελούν για ιδιαίτερους λόγους πολύτιμα ενθύμια. Και όσο κι αν η τεχνολογία μάς προσφέρει ποικίλες δυνατότητες λήψης, επεξεργασίας και αποθήκευσης φωτογραφιών σε ηλεκτρονική μορφή, η ανάδειξη και η μετατροπή τους σε ενθύμια συναισθηματικής και διαχρονικής αξίας, εξακολουθεί να περνά μέσα από την εκτύπωση: για τις κορνίζες που κοσμούν το σπίτι μας, για το fun στην πόρτα του ψυγείου και στον πίνακα πάνω από το γραφείο μας, αλλά και για το coffee table, το κομοδίνο ή τη βιβλιοθήκη μας ως… Photobooks! Μία ακόμη εκτυπωτική χρήση που προσφέρεται από την COPYEXPRESS!

Η διάδοση της εκτύπωσης φωτογραφιών σε Photobook, δεν είναι απλά trend, αλλά ανάγκη που προέκυψε ακριβώς μέσα από τα δεδομένα που περιγράφηκαν παραπάνω. Πώς αναζητάτε συνήθως τις φωτογραφίες σας; Με ατελείωτα slide και αναζητήσεις σε ηλεκτρονικούς φακέλους και άλμπουμ, συνδέσεις σε cloud, χρήση κωδικών και καλωδίων σύνδεσης συσκευών. Επίσης, ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να κλαπεί, να χαθεί, να χαλάσει. Το ίδιο και ένας υπολογιστής ή ένας σκληρός δίσκος. Αλλά ακόμα κι αν δεν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, πόσες φωτογραφίες μπορεί να χωρέσει μια συσκευή ή ένας προσφερόμενος χώρος πριν αναγκαστούμε μοιραία να σβήσουμε κάποιες; Παραμένει πολύ πιο εύκολο, ευχάριστο και ξεκούραστο να βλέπεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες εκτυπωμένες, και σε μεγάλο μέγεθος, απ’ ό,τι μέσα από μια οθόνη. Όμως η παλιά συνήθεια διατήρησης των φωτογραφιών σε αναλογικά άλμπουμ έχει μεν τη vintage γοητεία της, αλλά και σοβαρά μειονεκτήματα όπως η φθορά των φωτογραφιών στο πέρασμα του χρόνου.

Το Photobook
Το Photobook είναι ένα βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο, με εκτυπωμένες τις φωτογραφίες σας στις σελίδες του. Στην COPYEXPRESS τα άλμπουμ σας γίνονται πραγματικά βιβλία με τέλεια εκτύπωση, και φυσικά σε οικονομικές τιμές. Δημιουργούμε τα ψηφιακά άλμπουμ-photobooks του γάμου, της βάπτισης, των διακοπών, της οικογένειας, και οποιουδήποτε θέματος επιθυμείτε. Το χαρτί και τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην COPYEXPRESS είναι εξαιρετικής ποιότητας και το αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών, κάτι που σας εξασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες σας θα διατηρηθούν αναλλοίωτες και ασφαλείς για μια ζωή!
Μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας Photobook σε όποια μορφή, μέγεθος και στυλ επιθυμείτε. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Photobooks και για χρήση πέραν της προσωπικής και αναμνηστικής, π.χ. ως ημερολόγια, ως φωτογραφικό βιβλίο παρουσίασης της επιχείρησής σας ή των προϊόντων σας.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι είτε να μας επισκεφθείτε στο κεντρικό μας κατάστημα (Χ. Τρικούπη 88, Αθήνα, Τηλέφωνο: +30 210 36 06 650) για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες δημιουργίας του δικού σας Photobook, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας στείλετε τις φωτογραφίες σας (E-mail: copyexp@copyexpress.gr). Έπειτα οι επαγγελματίες γραφίστες της εταιρείας μας θα φτιάξουν για εσάς το τέλειο φωτογραφικό άλμπουμ!

Spread the love