Μπλεχτείτε ιδανικά στον ιστό της ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλης διάστασης με τα σταντ αράχνης της COPYEXPRESS!

Τα ανακλινόμενα pop up stand, ή αλλιώς banner wall ή «συστήματα αράχνη» αποτελούν έναν από τους πιο εύκολους και γρήγορους τρόπους για να στήσετε ολόκληρο εκθεσιακό περίπτερο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Καθώς δεν υπάρχει περιορισμός στην τοποθέτησή τους αφού είναι επιδαπέδια και δεν απαιτείται ιδιαίτερη διαμόρφωση ή μετατροπή του χώρου τοποθέτησης, τα σταντ αράχνης σας δίνουν τη δυνατότητα να βάλετε εσείς τα όρια στο χώρο που επιθυμείτε και να τον διακοσμήσετε όπως θέλετε.

Έχοντας διαστάσεις που ξεπερνούν τα 2×3 μέτρα τα σταντ αράχνης της COPYEXPRESS προσφέρουν μοναδικές λύσεις για να προβάλετε το μήνυμά σας οπουδήποτε χρειάζεστε προβολή μεγάλης επιφάνειας (backtrop).

Με εύκολη συναρμολόγηση και ανθεκτική κατασκευή τα pop up stand αράχνης αποτελούν συστήματα προβολής μεγάλων διαστάσεων, που θα σας βοηθήσουν να οριοθετήσετε και να διακοσμήσετε το χώρο της προβολής σας αποτελεσματικά και επαγγελματικά. Η μεταφορά τους είναι εύκολη μεταφοράς και η τοποθέτησή τους δεν απαιτεί εργαλεία. Είναι ιδανικά για χρήση πλάτης–backdrop σε σεμινάρια παρουσιάσεις, συνέδρια, ημερίδες και εκθέσεις. Επιπλέον, το γεγονός ότι μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα ακόμα και από έναν μόνο άνθρωπο θα σας εξοικονομήσει πολύτιμες εργατοώρες.

Η COPYEXPRESS σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από σταντ αράχνης, όπως με μαγνήτη ή με ύφασμα και velcro, pop up stand αράχνη κούρμπα (3×3) ή επίπεδη (3×3) με μαγνήτες, αλλά και Pop Up Table πολυτελείας με τεχνολογία μαγνητών ακριβώς ίδια όπως της αράχνης.

Αξιοποιείστε τα πλεονεκτήματα του σταντ αράχνης (εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση εκτύπωσης χωρίς εργαλεία, πρακτική συσκευασία με θήκη από σκληρό μαύρο πλαστικό, extra ξύλινο καπάκι, ρόδες για εύκολη μεταφορά, εύκολη μετατροπή σε γραφείο, γερή κατασκευή) και προβάλλετε τα μηνύματα που θέλετε με τον πιο ασφαλή και εντυπωσιακό τρόπο.

Η πολυετής εμπειρία μας στις ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλης διάστασης, σε συνδυασμό με τον απαραίτητο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε μοναδικές λύσεις στον τομέα της κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων κάθε μεγέθους (μεγάλα, μεσαία, μικρά). Δεν είναι τυχαίο πως οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής, διοργάνωσης συνεδρίων και ενοικίασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού, επιλέγουν την COPYEXPRESS ως συνεργάτη για την παραγωγή των σκηνικών τους.

Γνωρίζουμε άριστα τις ανάγκες της αγοράς και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας και τα πιο δύσκολα έργα! Μπλεχτείτε λοιπόν με τον πλέον ιδανικό τρόπο στον ιστό της ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλης διάστασης με τα σταντ αράχνης της COPYEXPRESS!

Spread the love