ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ HP LATEX

Για ακόμα μια φορά η copyexpress επενδύει σε νέα υπερσύγχρονη τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης  HP LATEX.

Με την συγκεκριμένη τεχνολογία η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα που τεχνολογικά είναι διαθέσιμη σήμερα στην ψηφιακη εκτύπωση, ενώ παράλληλα είναι πιστοποιημένη με τα πιό αυστηρά οικολογικά κριτήρια της Ευρώπης.

Mε το μελάνι latex της HP οι ψηφιακές εκτυπώσεις είναι εντελώς άοσμες, ακίνδυνες, μη τοξικές ενώ παράλληλα έχουν εξαιρετική ποιότητα και λαμπρότητα στα χρώματα και μεγάλη αντοχή στον χρόνο. 

ΤΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LATEX

Tα μελάνια τεχνολογίας Latex της HP συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των μελανιών solvent και των υδατοδιαλυτών μελανιών. Μπορείτε να αποκτήσετε την εξωτερική ανθεκτικότητα και την ευελιξία εκτύπωσης σε όλους τους κοινούς τύπους υλικών που χρησιμοποιούνται στην ψηφιακή εκτύπωση και την επιγραφή, σε συνδυασμό παράλληλα με την υψηλή ποιότητα, τις άοσμες εκτυπώσεις, το χαμηλό κόστος συντήρησης και τα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα που έχουν τα Latex μελανια της HP, με βάση το νερό.

Οι εκτυπώσεις που γίνονται με τα μελάνια Latex της HP, στεγνώνουν πλήρως καθώς εξερχόνται από τον εκτυπωτή για να είναι έτοιμες για την πλαστικοποίηση, το φινίρισμα, τη μεταφορά, καθώς και την απ΄ευθείας εφαρμογή τους.

Τεχνολογία εκτύπωσης Latex της ΗΡ

Πραγματική 100% οικολογική εκτύπωση

Δεν απαιτείται κάποιο ιδιαίτερο σύστημα εξαερισμού

Εκτυπωνει 40% γρηγορότερα

Εκτύπωση σχεδόν σε όλα τα υλικά 

Εκτύπωση σε χαμηλού κόστους ανεπίστρωτα υφάσματα (απευθείας εκτύπωση σε ύφασμα) συμπεριλαμβανομένων και των φυσικών υφασμάτων.  

Πλαστικοποίηση του υλικού αμέσως μετά την εκτύπωση

Μείωση του κόστους εκτύπωσης χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα

Ανακαλύψτε την τέλεια ποιότητα εκτύπωσης σε ταπετσαρίες τοίχου και καμβά.

Spread the love