Ψηφιακές Εκτυπώσεις Βιβλίων - Print On Demand

Εκτυπώσεις Βιβλίων

Η ψηφιακή εκτύπωση βιβλίων μικρού τιράζ είναι μια βασική υπηρεσία της εταιρείας μας. Με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε, έχουμε καθετοποιημένη παραγωγή εκτυπώσεων βιβλίων, μικρών και μεσαίων ποσοτήτων. Όταν χρειάζεστε μικρές ποσότητες εξειδικευμένων βιβλίων, μπορούμε να παραγάγουμε άμεσα για εσάς σε πολύ προσιτή τιμή με την μέθοδο της ψηφιακής εκτύπωσης, ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεστε σε μηδενικούς χρόνους παραγωγής.

Εκτύπωση βιβλίων

Με την ψηφιακή εκτύπωση των βιβλίων έχετε άριστη ποιότητα στις φωτογραφίες σας και δεν θα καταλάβετε καμία διαφορά από την κλασική εκτύπωση όφσετ. Με την πρόσφατη Xeikon 5000 προσδοκούμε ακόμα καλύτερη ποιότητα αλλά και πολύ μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε ακόμη χαμηλότερο κόστος παραγωγής.

Xeikon One-Pass-Duplex™

Η μοναδική τεχνολογία Xeikon One-Pass-Duplex™, ελαχιστοποιεί τον συνολικό χρόνο παραγωγής και παράγει εντυπωσιακές αμφίπλευρες εκτυπώσεις με ένα μόνο πέρασμα. Με ανάλυση εκτύπωσης 600 dpi με κουκίδα μεταβλητής πυκνότητας, η Xeikon 5000 εκτυπώνει σε ποικιλία επιχρισμένων και μη υλικών (χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη επίστρωση) με βάρος από 40 μέχρι 350 γρ.

Xeikon 5000

Τροφοδοτούμενη με jumbo ρολό πλάτους έως και 508 χιλιοστών, μας επιτρέπει την εκτύπωση 2-up A4 και ακόμη και 3-up A5 και δυνατότητα εκτύπωσης σχεδόν απεριόριστου μήκους εικόνας. Η Xeikon 5000 μπορεί να εκτυπώσει πολυσέλιδα έντυπα με την εντυπωσιακή ταχύτητα των 7.800 έγχρωμων σελίδων την ώρα (130 σελίδες/λεπτό).

Εντυπωσιακές ταχύτητες

Με εντυπωσιακές ταχύτητες ριπαρίσματος και εκτύπωσης, με υψηλή διαθεσιμότητα (uptime), με στιβαρή κατασκευή και αξιοπιστία, η Xeikon 5000 μεγιστοποιεί την παραγωγικότητά σας. Στον βασικό της εξοπλισμό περιλαμβάνεται inline πυκνόμετρο, που εξασφαλίζει άψογη και σταθερή απόδοση χρωμάτων κατά τη διάρκεια της παραγωγής, για σταθερά βέλτιστη ποιότητα εκτύπωσης.

Εκτύπωση Flyer

Η COPYEXPRESS με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, σας προσφέρει  οικονομικά διαφημιστικά φυλλάδια που ξεχωρίζουν.

Δείτε περισσότερα!

Φωτοαντίγραφα

Έγχρωμα και ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα, πραγματοποιούνται με ασύλληπτη ταχύτητα και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε περισσότερα!

Spread the love