ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ AUTOCAD - PLT FILES - SCANNING A0 - ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΓΧΡΩΜΑ ΣΧΕΔΙΑ - RASTER TO VECTOR - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ AUTOCAD

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε τεχνικές και μελετητικές εταιρείες καθώς επίσης σε αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς. Τα αρχιτεκτονικά σχέδια απαιτούν μεγάλη ακρίβεια στην κλίμακα και τη διάσταση της εκτύπωσης και αυτό το επιτυγχάνουμε με τα μηχανήματα υψηλής ακρίβειας που διαθέτουμε.

Η COPYEXPRESS έχει αποκτήσει μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα των εκτυπώσεων σχεδίων, καθώς συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες στον χώρο.

Για την πιο γρήγορη εξυπηρέτησή σας, διαθέτουμε και τη δωρεάν υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης των εργασιών με δικούς μας μεταφορείς.

Τα ψηφιακά αρχεία που τυπώνονται, είναι AutoCAD (DWG και PLT) και μπορείτε να τα στείλετε μέσω e – mail στο copyexp@otenet.gr

Raster to Vector
Η υπηρεσία raster to vector είναι η μετατροπή ενός εκτυπωμένου σχεδίου σε επεξεργάσιμο αρχείο AutoCAD (dwg), μέσω ενός ειδικού software που αναγνωρίζει και μετατρέπει τις γραμμές του σχεδίου σε outline.

Scanning A0
Η εταιρεία διαθέτει έγχρωμο κυλινδρικό scanner έως 1μ. πλάτος για τις ανάγκες ψηφιοποίησης των σχεδίων αλλά και αφισών.

Spread the love