Αντιηλιακές μεμβράνες παραθύρων για σκάφη από την COPYEXPRESS

Όταν το φως του ήλιου λάμπει στο νερό, οι περισσότεροι πλημμυρίζουν από αισθήματα ικανοποίησης και χαράς. Για έναν ιδιοκτήτη σκάφους όμως, αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος ανησυχίας!

Η ανησυχία έχει να κάνει με τα καταστρεπτικά αποτελέσματα της υπεριώδους ακτινοβολίας, που κάνει τη χρήση μεμβρανών παραθύρων χαμηλής επίστρωσης επιτακτική. Γι’ αυτό η COPYEXPRESS διαθέτει στο «οπλοστάσιό» της μια σειρά από προστατευτικές μεμβράνες παραθύρων για σκάφη με την πιο υψηλή ποιότητα που υπάρχει στην αγορά, οι οποίες εμποδίζουν την ακτινοβολία UVA και UVB σε ποσοστό 99,9%, αλλά και τις υπέρυθρες ακτίνες χωρίς να διακυβεύεται η ποσότητα του ορατού φωτός που περνάει μέσα από τα τζάμια.

Διαβάστε επίσης για τις αντιηλιακές µεµβράνες κτιρίων της COPYEXPRESS

Εκτός από το «τείχος» προστασίας που ορθώνουν στην ηλιακή υπεριώδη και υπέρυθρη ακτινοβολία, οι αντιηλιακές μεμβράνες αυτές συμβάλλουν στη βελτίωση της εμφάνισης του σκάφους σας, στην παροχή μεγαλύτερης προστασίας από… αδιάκριτα βλέμματα, ενώ παράλληλα απομακρύνουν τους κινδύνους για ζημιές που προκύπτουν από την ηλιακή θερμότητα κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Επιπλέον, χάρη στην ειδική επίστρωσή τους, οι μεμβράνες τον χειμώνα έχουν και μονωτικό ρόλο στο τζάμι, διατηρώντας τη σωστή θερμοκρασία στο εσωτερικό του σκάφους σας κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων μηνών.

Για να έχετε λοιπόν το κεφάλι σας ήσυχο και το σκάφος σας στραμμένο άφοβα προς τις ακτίνες του ήλιου, ελάτε τώρα στην COPYEXPRESS !

Διώξτε τις βλαβερές και ενοχλητικές συνέπειες του ήλιου χωρίς να θυσιάσετε τη θέα, με την κατάλληλη προστασία των μεμβρανών που παρέχουμε!

Spread the love