Η άρτια κατασκευή σκηνικών/περιπτέρων είναι υπόθεση της COPYEXPRESS!

Η COPYEXPRESS διαθέτει τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, την εμπειρία και την ικανότητα να φέρει εις πέρας το πιο δύσκολο και απαιτητικό έργο στην ψηφιακή εκτύπωση: την κατασκευή σύνθετων περιπτέρων και σκηνικών! Συνδυάζοντας ιδανικά το τρίπτυχο γραφιστική-επιγραφοποιία-ψηφιακή εκτύπωση, η εταιρεία μας κάνει πράξη κάθε επιθυμία σας άμεσα και αξιόπιστα, προσφέροντάς σας υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλης διάστασης (large format digital printing) είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην κατασκευή σκηνικών για συνέδρια.

Εμείς γνωρίζουμε τις ανάγκες της αγοράς και μπορούμε να σας προσφέρουμε πραγματικά μοναδικές λύσεις στην κατασκευή σκηνικών συνεδρίων και events, αλλά και σε εκθεσιακά περίπτερα.

Κατασκευάζουμε από μικρά corners μέχρι εντυπωσιακούς “πολυχώρους”, υλοποιώντας κάθε σας ιδέα, συνδυάζοντας πάντα ιδανικά την ποιότητα με το κόστος.

Οι κατασκευές που παρέχουμε, οι εφαρμογές γραφικών και οι ψηφιακές εκτυπώσεις με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθώς και η τοποθέτησή τους (όπου απαιτείται) είναι εδώ και 20 χρόνια βασική μας δραστηριότητα και ο καλύτερος λόγος για να μας εμπιστευθείτε.

Ελάτε τώρα στην COPYEXPRESS και κάντε πραγματικότητα το εκθεσιακό περίπτερο και οποιοδήποτε σκηνικό συνεδρίων και events επιθυμείτε, ή ακούστε τη δική μας πρόταση χωρίς καμία δέσμευση!

Δείτε σχετικές δουλειές μας:

Στην ιστοσελίδα μας: copyexpress.gr/ekthesiaka-systimata/

Στο Facebook: facebook.com/copyexpress.gr

Στο Instagram: instagram.com/copyexpress_digitalprint/

Στο Pinterest: pinterest.com/copyexpress_digitalprint/

Spread the love