Προετοιμαστείτε κατάλληλα για την 7η FOOD EXPO με την COPYEXPRESS!

H διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών FOOD EXPO 2020 μετατίθεται για 16-18 Μαΐου λόγω των πρόσφατων εξελίξεων της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Νέα θεαματική άνοδος στην προσέλευση διεθνών αγοραστών προβλέπεται στην 7η FOOD EXPO, καθώς αναμένεται να ξεπεράσουν τους 5.000 από 83 χώρες, «διασφαλίζοντας» ένα νέο ακόμα ρεκόρ για την έκθεση.

Εσείς προετοιμαστείτε κατάλληλα σε όλα τα επίπεδα με τη βοήθεια της COPYEXPPRESS. Για το εκθεσιακό σας περίπτερο και για κάθε είδους υλικά που αφορούν το χώρο της εκτύπωσης εμπιστευτείτε μας και κάντε τη διαφορά σε μια διοργάνωση της, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα αποτελέσει πόλο έλξης για 5.000 διεθνείς αγοραστές (αύξηση των διεθνών επισκεπτών της κατά 30% σε σχέση με πέρσι), επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τον διεθνή της χαρακτήρα και προσανατολισμό.

Διαβάστε ακόμη: Κορυφαία ψηφιακή εκτύπωση μεγάλης διάστασης με τα σταντ αράχνης της COPYEXPRESS!

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτοί οι 5.000 διεθνείς αγοραστές, είναι ιδιοκτήτες και σημαντικά στελέχη σε μεγάλες αλυσίδες supermarket και mini markets, σε παραδοσιακά παντοπωλεία και delicatessen, χώρους μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία ενώ είναι και ιδιοκτήτες ή chefs σε εστιατόρια με ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Η επίσκεψη τους στην έκθεση τους δίνει την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα τελευταία νέα και τα καινούρια προϊόντα, όσο και για να πραγματοποιήσουν b2b meetings με τους Έλληνες και ξένους εκθέτες για να επιλέξουν ανάμεσα στους καλύτερους της αγοράς για να αυξήσουν την γκάμα των προϊόντων τους αλλά και να βελτιώσουν την γενικότερη εικόνα της επιχείρησης τους και να κλείσουν απευθείας εμπορικές συναλλαγές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διεθνείς αυτοί επισκέπτες προέρχονται από 83 κυρίαρχες αγορές- στόχους για τα ελληνικά αλλά και μεσογειακά τρόφιμα και ποτά, όπως τα Hνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ινδία, η Ρωσία, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Βραζιλία, αλλά και αρκετά ευρωπαϊκά κράτη όπως: Αυστρία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία κ.ά. Έτσι λοιπόν, οι Έλληνες και ξένοι εκθέτες, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν μέσα σε τρεις ημέρες έναν σημαντικό αριθμό ξένων αγοραστών από 83 χώρες συγκεντρωμένους σε ένα μέρος, και να πραγματοποιήσουν ραντεβού και απευθείας εμπορικές συναλλαγές.

50 Hosted buyers, 18.000 b2b meetings

Από αυτούς τους 5.000 διεθνείς αγοραστές, οι 950 πιο σημαντικοί θα ενταχθούν στο Hosted Buyer Program, το οποίο έχει καθιερώσει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια η διοργανώτρια εταιρεία FORUM A.E. και μέσω αυτού κατορθώνει να προσελκύσει τους κορυφαίους traders του κλάδου των τροφίμων και των ποτών. Οι hosted buyers αυτοί αναμένεται να πραγματοποιήσουν περισσότερα από 18.000 b2b meetings με τους εκθέτες της FOOD EXPO 2020.

Spread the love