Σούπερ προσφορά van wrapping από 150€, στην COPYEXPRESS!

Η COPYEXPRESS έρχεται να δώσει “ανάσα” στα επιχειρηματικά σας έξοδα, με μια σούπερ προσφορά για την κάλυψη του επαγγελματικού σας οχήματος με αυτοκόλλητο. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά Νοεμβρίου της εταιρείας μας για μικρά και μεσαία vans, που περιλαμβάνει:

– Τιμές που ξεκινούν από 150€
– Αυτοκόλλητο από κορυφαίο υλικό της 3Μ
– 2 χρόνια εγγύηση

Αν διαθέτετε επαγγελματικό αυτοκίνητο Fiat Doblo, Ford Transit, ή παρόμοιου τύπου, καλέστε μας τώρα στο 2105698900 ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας στο Αιγάλεω (Κηφισού 68).

Έτσι θα επωφεληθείτε από τον πλέον έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο διαφήμισης – προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, που είναι η κινητή διαφήμιση μέσω της κάλυψης των εταιρικών αυτοκινήτων, ο οποίος παρέχει ισχυρό πλεονέκτημα στον διαφημιζόμενο, έναντι των άλλων. Η συνεργασία μας με την 3M Hellas βοηθά να δώσουμε τη μέγιστη χρονικά αντοχή του υλικού, καλύπτοντας παράλληλα ποιότητα εκτύπωσης, υλικού και επικόλλησης. Μπορούν να παραχθούν αυτοκόλλητα μερικής κάλυψης αλλά και ολικής κάλυψης ενός αυτοκινήτου. Έχοντας κολλήσει αυτοκόλλητα σχεδόν σε όλα τα επαγγελματικά μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα, αποκτήσαμε τεράστια εμπειρία εφαρμογής και επικόλλησης, καλύπτοντας από μία ίσια επιφάνεια λαμαρίνας, έως και εφαρμογή σε διώροφο διαφημιστικό λεωφορείο.

Η COPYEXPRESS είναι πιστοποιημένη εταιρεία από την 3Μ και παρέχει τις πιο ισχυρές εγγυήσεις παγκοσμίως για την ποιότητα εκτύπωσης αλλά και την αντοχή των υλικών και μελανιών που χρησιμοποιεί.

Spread the love