Ξεχωρίστε… αθόρυβα με τις υψηλής ποιότητας επαγγελματικές κάρτες της COPYEXPRESS!

Οι επαγγελματικές κάρτες είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να μεταφέρετε όλες τις πληροφορίες που επιθυμείτε χωρίς να σας δουν! Μπορούν να προβάλουν μια επιχείρηση ή ένα άτομο με συγκεκριμένη ειδικότητα και πάντα θυμίζουν στους άλλους τις υπηρεσίες που παρέχει ο ιδιοκτήτης τους.

Σε κάθε περίπτωση, η επαγγελματική κάρτα αποτελεί μέσο που συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς και η COPYEXPRESS σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από δεκάδες χαρτιά αυτές που ποιοτικά και αισθητικά αρμόζουν σε εσάς. Οι εκτυπώσεις καρτών πραγματοποιούνται σε ψηφιακά πιεστήρια Xerox.

Ελάτε τώρα στην COPYEXPRESS και αποκτήστε την εκπληκτική προσφορά μας για επαγγελματικές κάρτες 9cm x 5cm σε χαρτί velvet 300gr (1 όψη εκτύπωσης) 1000 τεμ. μόνο 30€ (οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ).

Θέλετε κλασικές επαγγελματικές κάρτες, περίτεχνες με ιδιαίτερο design, εξειδικευμένο κόψιμο ή ακριβό γυαλιστερό χαρτί; Μήπως οι επαγγελματικές κάρτες με εντυπωσιακή εμφάνιση και οικολογική συνείδηση είναι αυτές που σας ταιριάζουν περισσότερο; Ό,τι κι αν σας εκφράζει πιο πολύ, η COPYEXPRESS θα σας προσφέρει την πιο ιδανική και οικονομική λύση σε μόλις 24 ώρες από την παραγγελία!

Ελάτε τώρα σ’ εμάς και εξασφαλίστε μια αψεγάδιαστη επαγγελματική κάρτα -κάτι που αντιπροσωπεύει τον σωστό επαγγελματία- με έμφαση στη λεπτομέρεια, στο χρώμα, στο χαρτί, στην πλαστικοποίηση αλλά και στην σωστή και ισομερή κοπή, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη ποιότητα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας κάρτες επιλέγοντας από τα έτοιμα template μας ή να σχεδιάστε εσείς την κάρτα που επιθυμείτε ή ακόμα να ανεβάσετε το δικό σας αρχείο on line στον ειδικό χώρο που διαθέτουμε.

Εμπιστευτείτε την 20ετή εμπειρία και την τεχνογνωσία της COPYEXPRESS και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με υψηλής ποιότητας επαγγελματικές κάρτες, κάνοντας αθόρυβα εξαιρετική πρώτη εντύπωση!

Spread the love