Πείτε «stop» στην ηλιακή ακτινοβολία με τις αντιηλιακές µεµβράνες της COPYEXPRESS

Ψάχνετε για σημαντική μείωση της θερμότητας με διάφανες μεμβράνες τελευταίας τεχνολογίας; Θέλετε να μειώσετε την ηλιακή ακτινοβολία; Η COPYEXPRESS προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε είδους ανάγκη σας με την τεράστια ποικιλία των αντιηλιακών μεμβρανών που διαθέτει: από µεµβράνη διάφανη, που τοποθετείται σε βιτρίνες καταστηµάτων, µέχρι µεµβράνη που µοιάζει σαν καθρέφτης.

Οι μεµβράνες καθρέπτη χαρακτηρίζονται από έντονη αντανακλαστικότητα, γεγονός που τις καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσµατικές. Διαθέτουμε αντιηλιακές μεμβράνες όλων των ειδών (καθρέπτη, ουδέτερου χρώµατος, φιµέ χαµηλής αντανακλαστικότητα, μεµβράνες all-season, καθώς και μεµβράνες Prestige).

Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι αντιυπεριώδεις μεμβράνες, οι οποίες τοποθετούνται σε βιτρίνες καταστημάτων, μουσεία και κατοικίες, προστατεύοντας εκθέματα και έπιπλα από το ξεθώριασμα, αλλά και από τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) στο ανθρώπινο δέρμα και την υγεία γενικότερα. Επιπλέον, σας δίνουν τη δυναότητα να μειώσετε αισθητά τo κόστος λειτουργίας των κλιματιστικών.

Με τις μεμβράνες διακόσμησης, εξάλλου, μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση των χώρων σας με διακριτικότητα. Δηµιουργείστε µια µοντέρνα αισθητική στην εξωτερική εµφάνιση του κτιρίου ή διαμορφώστε το επιθυμητό αποτέλεσμα με πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων που ομορφαίνουν τον εσωτερικό χώρο που θέλετε και… ξεχάστε τα στόρια που στην πραγματικότητα λειτουργούν αντίθετα µε το σκοπό που αγοράστηκαν. Για κατοικίες, γραφεία, πρεσβείες, καταστήματα, τράπεζες, νοσοκομεία, μουσεία και ξενοδοχεία, για όποιο χώρο επιθυμείτε, η COPYEXPRESS έχει τη σωστή αντιηλιακή «απάντηση».

Οι αντιηλιακές µεµβράνες που εφαρμόζουμε, απορροφούν σχεδόν το 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας UVΑ και UVB, προφυλάσσοντας έτσι τον σηµαντικότερο παράγοντα φθοράς, ενώ περιορίζουν σε σημαντικό βαθμό τη θερµότητα και το ορατό φως που διαπερνά τους υαλοπίνακες. Έτσι, επιτυγχάνεται η διατήρηση της διάρκειας ζωής των χρωµάτων για πολύ περισσότερο χρονικό διάστηµα. Καταπολεμήστε ιδανικά το ξεθώριασμα των υφασμάτων ή των επίπλων που βρίσκονται πίσω από βιτρίνες καταστηµάτων ή πίσω από τα τζάµια των κατοικιών (ο κυριότερος παράγοντας γι’ αυτό το ξεθώριασμα είναι η UV ακτινοβολία) με την τοποθέτηση µεµβρανών 3Μ Scotchprint, δίνοντάς τους µεγαλύτερη ζωή.

Ειδικά για το αυτοκίνητο, οι αντιηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου της 3M είναι η καταλληλότερη λύση, η οποία συνδυάζεται με άνεση και στιλ. Από το 1966, όταν η 3M εφηύρε τις αντιηλιακές μεμβράνες, τα καινοτόμα αυτά προϊόντα παρέχουν προστασία από της βλαβερές ακτίνες του ήλιου, εξασφαλίζοντας άνεση και προστασία στο εσωτερικού του αυτοκινήτου αλλά και στους επιβάτες. Αξίζει να σημειωθεί πως η μη μεταλλική σύνθεση των αντιηλιακών μεμβρανών μπορεί να σας προσφέρει αντηλιακή προστασία που ξεπερνάει το δείκτη SPF 1000!

Ελάτε λοιπόν τώρα στην COPYEXPRESS και πείτε «stop» στην ηλιακή ακτινοβολία με τις τελευταίας τεχνολογίας αντιηλιακές µεµβράνες μας!

Spread the love