ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EFI – VUTEK

Πριν λίγες μέρες, λίγο πριν την έναρξη της Fespa Digital στο Μόναχο, το CMYKMAG.GR είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το ολοκαίνουργιο show room της efi, λίγο έξω από τις Βρυξέλες στο Βέλγιο.

Το περιοδικό CMYKMAG.GR, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του EDP -του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Περιοδικών Γραφικών Τεχνών- ξεναγήθηκε από τον Κύριο Marc Verbiest της efi, στο νέο χώρο επιδείξεων της εταιρείας, όπου πλέον οι πελάτες και μη της efi απ’ όλη την Ευρώπη, μπορούν να δουν και να δοκιμάσουν όλη τη σειρά εκτυπωτικών ευρείας διάστασης της εταιρείας.

Στόχος της efi είναι ο 1000 τετραγωνικών χώρος να επιτρέψει στους πελάτες ή τους υποψήφιους αγοραστές να δοκιμάσουν τα νεότερα μηχανήματα της εταιρείας, να τυπώσουν δείγματα εργασιών ώστε να διαμορφώσουν καλύτερη άποψη και να πειραματιστούν με νέα υλικά και ιδέες τις οποίες στη συνέχεια να μπορούν να προτείνουν στους πελάτες τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Κύριο Verbiest, ο στόχος οι νέες εγκαταστάσεις να λειτουργήσουν ως demo center φαίνεται να έχει ήδη επιτευχθεί, αφού, αρκετές είναι οι εταιρείες οι οποίες έχουν επισκεφτεί το χώρο ώστε να δοκιμάσουν νέα υλικά στους εκτυπωτές Vutek που είναι εγκατεστημένοι στην αίθουσα ή και να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα της efi.

Στη μεγάλη αίθουσα του κτηρίου, η efi έχει εγκαταστημένους και σε πλήρη λειτουργία αρκετούς εκτυπωτές, τόσο επίπεδους όσο και ρολού, όπως τους: GS2000lx Pro, GS3250lxr Pro, GS5000r, HS100 Pro αλλά και την πρόταση της εταιρείας για την ψηφιακή εκτύπωση ετικετών Efi Jetrion με τεχνολογία λαμπτύρων led.

Τέλος, πέρα από τα εκτυπωτικά συστήματα αυτά κάθε αυτά, στο βάθος της αίθουσας υπάρχουν έτοιμες στημένες εφαρμογές από τις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να εμπνευστούν αλλά και να δουν τι μπορούν να δημιουργήσουν με τη χρήση των εκτυπωτών της efi.

Ξεχωρίσαμε τα έτοιμα στημένα εκθεσιακά περίπτερα τα οποία αποτελούμενα επί της ουσίας μόνο από φύλλα forex ή kappa, δημιουργούσαν την αίσθηση πως πρόκειται για πραγματικές κατασκευές με πραγματικούς τοίχους , ξύλινα πατώματα κ.λπ. Μια χαμηλού κόστους λύση, ιδανική για συστήματα POS ή ακόμη και εκθεσιακά περίπτερα των οποίων η πραγματική διάρκεια ζωής δεν ξεπερνά τις λίγες μέρες.

Spread the love