Κάλυψη Κτιρίων με Ψηφιακές Εκτυπώσεις

ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ VUTEK

Η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία στην κάλυψη κτιρίων με ψηφιακές εκτυπώσεις και διαθέτει 5μετρο εκτυπωτή VUTEK, γερανοφόρα οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό.

ΤΑ ΥΛΙΚΑ

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην κάλυψη των κτιρίων είναι pvc mesh – δίχτυ ή μουσαμάς σε απλά κτίρια ενώ σε γυάλινα κτίρια τοποθετούμε αυτοκόλλητα βινύλια one way vision επάνω στα τζάμια του κτιρίου.

ΚΑΛΥΨΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η κάλυψη κτιρίων με ψηφιακή εκτύπωση είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προβολής του μηνύματος που θέλετε να προβάλετε, αφού προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα λόγω του μεγάλου μεγέθους της εκτύπωσης. Το μήνυμα που θέλετε να προβάλετε θα είναι ορατό από αρκετά μεγάλη απόσταση, η εργασία ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, το κόστος είναι σχετικά χαμηλό για μια τέτοια προβολή και η αντοχή των υλικών διαρκεί χρόνια.

Διαφημιστικές Εκτυπώσεις

Είμαστε οι ειδικοί για την πολύπλοκη οργάνωση και διαχείριση των διαδικασιών παραγωγής διαφημιστικών υλικών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτυπώσεις Για Events

Η COPYEXPRESS γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς προσφέρει μοναδικές λύσεις στον τομέα της κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Επιγραφές

Η COPYEXPRESS ασχολείται τα τελευταία 15 χρόνια με την κατασκευή σήμανσης καταστημάτων και τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Εκτυπώσεις Σε Δάπεδο

Φέρτε το μήνυμα στα πόδια του πελάτη σας! Μέσα στον διαφημιστικό θόρυβο, υπάρχουν γραφικά που προσελκύουν το βλέμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!
Spread the love